Bőrápolási rutin tavasszal: Könnyebb formulák és frissítő hatású termékek
siss
Tápláló, hidratáló tusfürdő a méz értékes alkotóelemeivel. Használatával bőre selymessé és puhává válik, kellemes illata pedig hosszantartó, magabiztos frissességet nyújt.
2016.07.28. 19:42
Mikor akciós volt gomdoltam megveszem és nem bántam meg. Imádom az illatát, nagyon tartós, sokáig érezni még fürdés után, viszont nem habzik valami jól, ezért viszonylag sok kell belőle, de az illata miatt mindenképpen újra veszem. :D
2016.04.17. 09:32
Nagyon szeretem az illatát, krémes és mézes. :) Egyébként nagyon száraz szokott lenni a bőröm és miután kipróbáltam ezt a terméket, annyira puha és selymes lett. Szerintem jó kis termék! :)
2015.06.04. 08:13
Olyan semmilyen, édes illata van. Abszolút nem karakteres. Egynek jó volt télre, de ennyi pénzből két saját márkásat is lehet venni, ami kb. ugyanezt tudja.
2015.05.14. 15:54
Szerintem pont, hogy tejes-mézes illata van :)) 50%-os kuponnal vettem a Rossmannban, amúgy tényleg elég drága lett volna. Finom krémes, jó vele tusolni.
Május 23-24-én az MVM Dome ad otthont az év legnagyobb beauty eseményének.
Szépségtippek, hogy tündökölj az oltárhoz vezető úton.