Így szabadulhatsz meg gyorsan és hatékonyan a pattanásoktól – Garnier Pimple Patch, a bőröd legjobb barátja (X)
A hidrokolloid tapaszok 8 órán belül segítenek enyhíteni a pattik pirosságát, gyorsítják azok gyógyulását.
karaibrahimgil
Illatjegyei: vanília, mandarin, bergamott és jázmin.
Utoljára szerkesztve: 2025.02.18. 14:10 - 2025.02.15. 14:13
Valentin-napi ajándék volt a páromtól, akin ezt az illatot soha nem tudnám elképzelni. Ehhez a parfümhöz két dolog nem illik "csak": (az első mondatom szerint) az uniszex mivolta, valamint hogy kényelmes, lelazulós hangulatba hoz a neve szerint. Tartós, meleg, már-már dögös női illat, amiben a kezdeti, friss lecsengést követően a vanília dominál idővel. Bár csak pár komponenst tűntetnek fel, összetettebbnek tűnik. Inkább érettebb nőkön tudom elképzelni. Ár-érték arányban nagyon jó!
2025.02.08. 22:58
Rajtam nagyon vaníliás és virágos illat. Először a Dm-ben próbáltam ki teszter csíkon és azon nagyon megtetszett. Édeskés gyümölcsös illat, na mondom ez pont jó lesz gyors nyomogatásra, így végül megrendeltem a konkurencia oldaláról, mert így kedvezményesebben jött ki az 50 ml-es kiszerelés. A csomagolása, mind a doboz és a tégely is bohókás, fiatalos, energikus hangulatú. Nagyon jó masszív a tégely és a kupakja is. Állandó alkalommal csalogatja a tekintetet. Az üvegcséből fújva a bőrömön teljesen másképp viselkedett, mint akkor a tesztcsíkon. Azonnal megcsapott a vaníllia lüktető illata, melyet később a virágok öleltek körül. Első alkalommal nagyon megfájdult tőle a fejem, picit émelyegtem is tőle. Elég gourmand-vaníliás vonalat képviselő parfüm. A bőrön és ruhán is nagyon tartós marad. Másnap újból fújtam és kezdtem megszeretni akkor enyhén a mandarin is előjött. A késő téli-kora tavaszi hűvös időszakra pont ideális. Elfújkálom, ha már megvettem, de nem lesz a kedvencem. A másik kettőt is megvettem, mivel extra akciósak voltak, őket még tesztelgetem. Ez az illat egyértelműen a vaníliaszerelmesek kedvence lesz. Hétköznapi kis komfortos darab, ahogy a neve is tükrözi. Ha édesség ehetnékem van vele tudom csökkenteni a vágyamat. Nem pontozom le, mert Adidas kategóriában ez egy korrekt termék! Szerintem kortalan is! Ugyanúgy el tudom képzelni egy 40 éves hölgyön és egy 18 éves fiatalon. Ezért is jók ezek a komfortillatok!
Utoljára szerkesztve: 2024.10.01. 12:37 - 2024.09.13. 14:04
A Rossmann x Krémmánia Beauty Expón kaptam a Ruby csomag részeként – az egyetlen pozitív meglepetés az idei rendezvénnyel kapcsolatban, hogy két termékminta helyett ebből rejtett egy teljes kiszerelést a csomagom (cserébe viszont hiányzott egy másik a listáról, plusz az expón mindenki sorban állt kint és bent is, ami a fotókon kétségkívül jól mutat, én viszont kifejezetten kellemetlenül éreztem magam, így három stand meglátogatása után hazajöttem, és az üzlet kommunikációját látva a további rossmannos vásárlásokról is lebeszéltem magam). Az Adidas Vibes kollekció hat tagból áll, a Get Comfy ennek a része. Első kifújásra, melegebb időben kicsit műnek éreztem az illatot, viszont meglepett, hogy közelről egészen sokáig érezhető. Valamiért a kamaszkoromat juttatta eszembe (akkoriban az Exclamationt, Puma és Mexx parfümöket használtam), amiben volt valami nosztalgikus. Egyre jobban megszoktam, aztán megkedveltem: meleg, vaníliás-mandarinos illat, amely főleg hűvösebb időben kellemes. A csomagolás is passzol hozzá, színes, kedves és elég masszív az üveg. Fiatalos parfüm, bár közel 40 évesen is szívesen viselem. Nem mondanám különösebben eredetinek vagy felejthetetlennek, inkább a nevéhez passzolóan kényelmi illat, amely biztosra megy – szóval azt adja, amit ígér, és ebből a szempontból abszolút megállja a helyét. Bekuckózós napokra ideális.
@karaibrahimgil Teljesen egyetértek veled, a Rossmann Beauty Expo számomra is inkább kellemetlen élmény, a bejutáshoz a másfél óra sorbanállás, és ennél is rosszabb, a benti iszonyú tömeg, amely miatt élvezhetetlen volt az egész, a standokhoz lehetetlen volt hozzáférni, illetve, újabb végeláthatatlan sorbanállás kellett volna hozzá. DE: a goodie bag szerintem szuper volt, és nekem is ez a parfüm volt az egyik legkellemesebb meglepetés. Én 50+-os vagyok, a lányom 21 éves, és mind a kettőnknek nagyon tetszik, mind a kettőnkön működik az illata.
@Jessybaba Megnyugtató, hogy nem csak én éreztem így. Egyébként a sorozat többi parfümjét is érdemes kipróbálni, a Happy Feels és a Spark Up is nagyon jó szerintem.
Május 23-24-én az MVM Dome ad otthont az év legnagyobb beauty eseményének.