Bőrproblémák: bőrproblémák and bőröregedés

Ahava 24K Aranypakolás - Arcmaszk

3.7
Hozzáadva 2020.10.07.by

Gigi33

A 24 karátos aranyszemcsék gyönyörű, fiatalos megjelenést adnak az arcnak, segítenek megelőzni a hyper-pigmentációt, valamint a kor előrehaladtával járó kollagén-csökkenés folyamatát is lassítják. A pakolás ránctalanít és feszesít, világosítja a bőrszínt, holt-tengeri iszaptartalma pedig táplál, hidratál és regenerál.

15 000 Ft-tól

2022.03.23. 21:22

En nem a tegelyest vettem, hanem az egyadagost. Nelkulozheto. Teljesen. Az arany kis csillamlo izeket nem tudom maradektalanul lemosni. Meg zuhany utan is latom magamon itt-ott. Kulonben tetszik, de nem hiszem, h ez barmit is megoldana. Inkabb ilyen luxus eleterzes ez, kis kenyeztetes, kis enido.

2021.01.09. 09:50

Én a pigmentfoltjaim miatt kezdtem el használni, illetve egy általános hidratáló-feszesítő kiegészítésként a rutinomba. Hetente egyszer-kétszer kenem fel, de nem vagyok elájulva tőle. Az én kombinált bőrömet nem a legmegfelelőbb módon hidratálja, kicsit "túltölti", és zsíros érzetem lesz utána. Egyelőre nem látom a bőrfehérítő hatást, nem kezd semmit a pigmentfoltjaimmal, túl van illatosítva, és valahogy olyan "nem az igazi" érzetem van vele kapcsolatban. Ha ez változik, mindenképp visszajövök felpontozni, mert még csak hat hete használom, de majdnem biztos vagyok benne, hogy nem veszem újra. Mondjuk az pozitívum, hogy lassan fogy, kevés is elég belőle, de még így is túlárazott terméknek tartom.

2020.10.01. 20:31

Eddig ez a legdrágább arcpakolás, amit valaha használtam. Olyat szerettem volna, ami instant megszépíti a bőrömet, ezért az ára ellenére beneveztem rá. Nos, egy hónapja használom hetente kétszer, és nagyon elégedett vagyok vele. Használata után az arcom szép, üde, szinte megköszöni mindazt a jót, amit adott neki ez a pakolás. Azért csak 4 csillag, mert azért nem csodaszer, és szerintem egy kicsit túlárazott. Mindenesetre ha lesz rá lehetőségem, újra fogom venni.