Bőrtípusok: bőrtípusok, száraz, and normál
Hidratáló krémek
Hidratáló krémek fényvédő nélkül
Lelőhely: Parfümériák, patikák

Ahava Hidratáló Bőrszépítő Arckrém Normál és Száraz Bőrre

3.8
Hozzáadva 2014.09.29.by

wishes

Osmoter™-rel, az Ahava egyedülálló Holt-tengeri kivonatával E vitaminnal és Aloe Vera-val dúsított, ásványokban gazdag könnyen felszívódó arckrém, amely táplál és hosszantartóan hidratál. Hatására az arcbőr rugalmasabb, simább és fiatalosabb lesz.

Érzékeny bőrre bőrgyógyászatilag tesztelt. Parabenmentes.

2021.04.07. 05:52

Mintát kaptam belőle, ami elég volt pár használatra. Én reggelente használtam,, megfelelően hidratált, hamar felszívódik, könnyen eloszlatható, puha bőrt eredményez, viszont nagyon erős illata van, ráadásul számomra kellemetlen "olcsó krém" illata van. Az illata nélkül jó kis krém lenne, de ár-érték arányban nem éri meg, olcsóbb kategóriában lehet hasonló krémeket találni.

2018.03.24. 10:02

Amennyiben 3000-5000 forint lenne, télire talán beruháznék rá. Nagyon kellemes állagú, iszonyú finom illatú krém. T vonalban nehezebben szívódik fel, de kombinált bőröm van, szóval ott nem csoda. Az orcáim puhák és illatosak lesznek tőle. Összeségében szeretem, de nem egy must-have darab nekem.

Utoljára szerkesztve: 2018.03.15. 15:31 - 2018.03.15. 15:30

Hát nem volt életem legjobb döntése, hogy a bőrömre kenjem. Ugyan egy kellemesen lágy textúrájú, könnyen kenhető krémről beszélünk, és a felkenést követő enyhe bizsergető érzés is tetszett, de nagyon nehezen szívódott fel, pedig abszolút nem vittel fel sokat a termékből, illetve nagyon zsíros lett tőle az arcom, és másnapra apró pattanások is megjelentek a bőrömön. A kezemen nagyon szépen beszívódott, ott viszont csodát tett...de na...egy arckrém ne funkcionáljon már kézkrémként könyörgök! Számomra abszolút nem éri meg az árát,még az elfogadható összetevőlista ellenére sem! Ezért 2 csillagot kap tőlem ez a termék. Nem hiszem, hogy megérné vagyonokat költeni erre.

Utoljára szerkesztve: 2017.11.27. 21:21 - 2017.11.27. 21:20

A legjobb arckrém, amit valaha használtam! Nagyon sok hidratálót próbáltam az összes árkategóriából, de ő a legjobb és az egyetlen, aminek a használata után nem hámlik a homlokom. Kombinàlt a bőröm, de a homlokom valahogy zsíros és száraz is egyben, csak ez az arckrém segített rajta. Biztos ezt fogom használni egy jó ideig (az agyagos arcpakolásàval együtt). Szerintem kelles az illata is, jár neki az 5 csillag.

2017.06.19. 11:07

Tökéletes. Rettentően vízhiányos a bőröm télen-nyáron. Hiába iszok elég folyadékot, figyelek oda, hogy ne terheljem agyon semmivel a bőröm, világ életében ilyen volt. Égett, viszketett, kipirosodott stb. Ez az első krém, amitől végre komfortos lett az arcom. Még lehetne egy picit hidratáltabb az arcom, de már ezzel a krémmel is kb. 90%-os. Végre puha a bőröm, és nem olyan piros két orcám, mint aki előbb kapott két pofont. És smink alá is tökéletes! Nem hagy kellemetlen, zsíros érzést. Pillanatok alatt felveszi a bőr. Más termékét is ki fogom próbálni, az biztos.

2016.04.25. 06:49

Tök átlagos krém, jó az illata, jó az állaga, de ár-érték arányban egy kicsit drága.