Mostantól tényleg igazi dupe-ja lehet a méregdrága C-vitaminos szérumnak
Gudmundur
Intenzív hidratáló maszk érzékeny bőrre.
Osmoter TM-rel, az AHAVA egyedülálló Holt-tengeri kivonattal dúsított, iszapot, aloet, shea vajat és E vitamint tartalmazó felszívódó maszk. Tápláló hatasú, fokozza a bor nedvességtartalmat és kisimítja a ráncokat. Rendszeres használata lassítja a bőr öregedési folyamatait.
2018.11.12. 12:07
Akinek vízhiányos a bőre, annak mindeképpen ajánlom éjszakai krém helyett, nekem bevált, többször is vettem már!
2018.04.03. 11:22
Kellemes illat, szuper textúra. Éjszakára fenn hagytam, reggel nagyon baba bőröm lett tőle. :) Ajánlom!
2016.05.10. 14:09
Mindig elképedek amikor ilyen drágán adnak olcsó cuccokkal telepakolt krémeket, de akinek beválik és ez nem zavarja, az használja bátran. A marketingje csodás, meg a design-ja is, bár ezért én nem fizetnék.Amiért az egy csillagot kapja az az, hogy nem értem miért tettek bele annyi glicerint hogy az INCI 2. helyére kerüljön. A víz utáni 2. vagy 3. helyen szereplő glicerin olyan mennyiségben van jelen ebben a krémben, hogy a bőr mélyebb rétegeiből szívja el a vizet kifelé magához, magyarán belülről szárítja ki a bőrt! Azért ez így elég csúnya.Minél tovább használja valaki, annál szárazabb lesz a bőre....egyfajta függőséget okozva a folytonos utánakenés érdekében. Hát ez brutális. :-/
Utoljára szerkesztve: 2015.03.24. 23:23 - 2015.02.04. 14:05
Ritkán használom, mintát kaptam belőle, de az is elég, nem szoktam vastagon kenni. Jól hidratál, estére szoktam felrakni, reggel nincs zsíros érzete.
2015.02.04. 13:58
Mintát kaptam belőle és szintén nem mertem arcra kenni, mert hajlamos vagyok a pattanásokra. A kezemmel csodát művel és minden este ha vastagon bekenem is kitart még 1-2 hétig. Nekem csodaszer, de ez is drága lenne kézre:)
2014.01.15. 20:10
Este viszem fel arctisztitas utan, es egesz ejszakara fennhagyom. Nagyon jol hidratal, teli idoszakban nekem nagyon jo szolgalatot tesz. Draga, de a 100 ml heti ket hasznalattal sokaig fog tartani.