Bőrápolási rutin tavasszal: Könnyebb formulák és frissítő hatású termékek
esteianim
Tartást és volument kölcsönöz a frizurának. Hatása megbízhatóan hosszan tartó, egyszerre rögzíti a frizurát, de közben nem tapasztja össze és nem nehezíti el a hajszálakat. Ez a hajhab gyors és egyszerű hajformázást tesz lehetővé, miközben táplálja is a hajszálakat.
2021.03.29. 11:14
Én nem találtam olyan hajhabot, ami ezzel felvenné a versenyt. Rugalmas, lágy és dús hajat eredményez: pont olyat, mint amilyen az eurovíziós dalfesztiválok énekesnőinek van a szélgépben. Diónyi mennyiség elég belőle ahhoz, hogy ne lapuljon rá a haj a fejtetőre, a haj pedig könnyű és szép fényes legyen tőle, nem pedig egy szöszös ragacs. Az ára első ránézésre talán húzós, viszont 4-5 napos hajmosásokkal, meg a diónyi adagokkal nekem egy évig kitart egy flakon. Szóval legközelebb nyugodtan válasszátok ezt, ne habozzatok ;)
Május 23-24-én az MVM Dome ad otthont az év legnagyobb beauty eseményének.
Szépségtippek, hogy tündökölj az oltárhoz vezető úton.