Bőrápolási rutin tavasszal: Könnyebb formulák és frissítő hatású termékek
Makk Zsuzsó
Ammóniamentes tartós hajfesték
Természetes összetevők, mint rizstej – tápláló hatás, cukor – ragyogóbb szín, gesztenye (natúr sorozat) – szerkezetjavítás, karamell (melegbarna sorozat) – színintenzitás, mogyoró (hideg barna sorozat) – színvédelem, méz (szőke sorozat) – kondicionálás, cseresznye (vörös sorozat) – antioxidáns.
A kép és az INCI a 6.1 (sötétszőke) árnyalaté.
2025.03.07. 18:14
Régóta nem festettem a hajam, gondoltam 1et és beruháztam erre a termékre... A teszten teljesen más a színe, mint a hajamon. A teszten hamvas szőke árnyalata volt ( 7.21), sőt hazavittem és saját tincsen is teszteltem ( semmi sem látszott), úgy gondoltam hogy végülis jó lesz így is, max. fényesebb lesz. Sajnos nem úgy lett :( Kaptam egy szőkés-vöröses árnyalatot, miközben az eredeti hajam inkább hamvas... Azért ez elég nagy különbség... Két csillagot azért kap, mert legalább szép fényes a hajam, de ez egyáltalán nem kárpótol...
2023.10.11. 12:36
Kb 1 évig használtam a fekete és kékesfekete árnyalatot. Az illata teljesen jó, nem csípte a fejbőrömet és az ősz haj fedése is jó. Az egyetlen hibája, hogy ugyanolyan gyorsan kopik és fakul az egész hajhosszon, mint egy bármilyen drogériás festék.Ami miatt pontot vonok le, a hajfesték maradványok a hajas fejbőrről iszonyat nehezen moshatók le! Friss festés után 2-3 alkalom hajmosás szükséges, hogy eltűnjön a fekete festéknyom. Ilyet drogériás festékkel nem tapasztaltam ilyet. Az általam használt szín: fekete (1) és kékesfekete (1.11)
2023.01.07. 15:54
8.1-es hűvös sötétszőke árnyalatot választottam a szőkített hajamra. A töve, az eredeti hajszínem nagyon hasonló árnyalat, a fülemtől lefelé világosabb. Az ősz hajszálaimat viszonylag szépen befogta, a lenövéses szőke résszel is szépen “elbánt”. Egységes lett a színe, kellemes volt az illata is, nem csípett. Egy dobozzal elég lett a kicsivel váll alá érő hajamra, de legközelebb szerintem a biztonság kedvéért kettőt veszek. :) Tartósságára kiváncsi leszek, ha egy hónapot bír az nekem bőven elég. ;) Egyelőre négy csillag, utána jövök az updattel. Biztos vagyok benne, hogy egy drogériás festéknél többet ér.
2022.09.20. 18:34
Vörös 5.66-ost próbáltam eloszinezett piros hajra, egyenletesen ès szépen befedte, jó illata van illetve az èrzèkeny fejboromet sem csípte, nekem elèggè tartós volt, alig akart kijönni
Utoljára szerkesztve: 2025.01.22. 10:58 - 2022.04.01. 05:51
Közel egy éve használom az igen ősz tövem festésére. Ki kellett tapasztalnom, illetve kérnem fodrasz javaslatát az ősz tövem tökéletes fedésének technikája kapcsán. Garantáltan fedi az ősz hajat is (nekem nem 10-15%ban ősz, sajnos a genetika nem volt túl kegyes) csak jól kell használni! Én a 4es és 5NF festékek keverékét használom, eleinte 6%-os előhívójával (a gyártó ajánlására ősz haj esetén) majd később a 3%ost. Nagyon fontos! Ősz haj fedéséhez mindig kell egy natúr alapszín is, anélkül nem fogja 100%ban fedni, természetesen ahhoz már nyugodtan lehet keverni a választott színt. Tudni kell, hogy habár a forgalmazó a hatóidőről rendelkezik, de az ősz haj fedese egy speciális eset. Fodrasz javaslatával +10 percet szoktam a hatóidőre rászámolni és tökéletes a végeredmény. Sosem csip, nem csepeg, számomra minden szempontból tökéletes!!
2021.12.16. 20:16
Régebben 6 hetente festettem a hajamat, ezért kerestem (és keresek) olyat, ami tartós és jó az őszfedése. Sajnos ezúttal sem találtam még. A színe sötétebb, mint a képen. Az ősz hajszálakat be sem fogta, 2 mosás után pedig el kezdett kopni.
Május 23-24-én az MVM Dome ad otthont az év legnagyobb beauty eseményének.
Szépségtippek, hogy tündökölj az oltárhoz vezető úton.