Száraz bőr: Miért alakul ki, és hogyan ápoljuk hatékonyan?
siss
2018.08.03. 12:52
olívás társához hasonlóan ez is szárított, de kissé kevésbé. az illata finom, de ezek az összetevők nagyon gázosak.
2016.01.31. 19:54
Nem érzem benne a mézet, de valami kifejezetten kellemetlent, igen. Kétszer kell vele kezet mosnom hogy tiszta legyen, pedig nem a földben turkálok.Iszonyatosan szárít és a kézkrém nem megoldás. Azért nem fogok spórolni egy folyékony szappannal hogy kétszer annyi kézápolót használjak.Annyit ér pont mint amennyibe kerül, de én nem veszem újra mert egy komoly kézápoló, amit ez igényel ennek a hússzorosába lenne.Volt dolgom ennél is rosszabbal, de ez azért nem mentség.
2016.01.31. 05:59
Jó áron lehet hozzájutni, az illata nekem tetszik, jól is tisztít. Hátránya hogy valóban picit szárít, de egy jó kézkrém megolja ezt a gondot.
2015.03.29. 21:10
Nem szeretem magamon a méz illatot, de ez elmegy. Télen még jól is esett. Nagyon baráti az ára (az utántöltője drágább, érdekes üzletpolitika) a szárító hatás viszont nagy hátránya.