Bőrproblémák: bőrproblémák and pattanások (acne)
Pakolások, Hámlasztók
Lelőhely: Dm

Aloive Arcradír

Hozzáadva 2014.10.16.by

kkata

• finom hámlasztó szemcsékkel távolítja el az elhalt hámsejteket
  • shea vaj és a szójaolaj tartalma révén megakadályozza a bőr kiszáradását

2016.09.18. 17:57

Nagyon régen vettem és azóta is ezt a terméket használom. 2-3 naponta masszírozom át az arcomat vele és az egyik legjobb dolog, amit használtam az arcomra. Az illata számomra kellemes, először furcsa volt, de nagyon megszerettem :D Sajnálom, hogy errefelé egy dm-ben sem lehet már kapni :( Érezhetően simább és üdébb a bőröm a használata után, segít levinni a pattanásaimat is.Minden várakozásomnak megfelel, öt csillag :)

2015.12.04. 10:12

Megvettem, használtam. Büdös volt, kidobtam. Röviden ennyi a sztori, hosszabban annyi, hogy amikor használtam, nagyon zavart a fura illata/szaga, a radírozó hatásával nem voltam teljes mértékben megelégedve, kevés szemcse volt benne, de azok meg összesen kétféle fokozatban tudtak működni: vagy nem radíroztak, vagy karcoltak/karmoltak. Azóta nincs bizalmam a márka többi termékéhez sem :(

2015.08.03. 11:30

Nekem az egyik kedvenc arcradírom, mivel kicsit zsírosabb a bőröm, így nekem tökéletes. A szemcsék nagyon jól eltávolítanak minden szennyeződést, utána nagyon tisztának érzem az arcomat. Észrevettem, hogyha nem egyből mosom le, hanem várok 1-2 percet, akkor a pattanásaim is hamarabb leszáradnak tőle.