Bőrtípusok: bőrtípusok and kombinált

Alpecin Medicinal Vitamin Kopfhaut Und Haar-Tonikum

3.5
Hozzáadva 2016.04.11.by

anonymous

Az igénybevett érzékeny fejbőr miatt kialakuló hajhullás megelőzésére kifejlesztett készítmény. Egy biológiailag aktív növényi összetevő támogatja és normalizálja a fejbőr természetes funkcióját és megelőzi annak bőrirritációját. Az ALPECIN hajszesszel történő mindennapos fejmasszázs serkenti a vérkeringést és javítja a fejbőr anyagcseréjét. A komlókivonat megnygugtatja a fejbőrt, az A- és E-vitamin, valamint az esszenciális zsírsavak erősítik a bőr ellenállóképességét, így elősegítik az egészséges haj megőrzését. Dermatológiailag tesztelt.

2019.08.26. 11:10

Barátom használja néha, ha eszébe jut. A hámlást megszünteti a fejbőrén már pár alkalom után is. Nekem egyetlen egy bajom van vele, és az pedig az ordenáré szaga... Kénes, szúrós, minden beveszi a szagát. A hatása jó, ezért elnézem neki, hogy ilyen büdös.

Utoljára szerkesztve: 2018.12.06. 10:34 - 2017.04.20. 17:45

Huh, véleményeket jöttem olvasni, de úgy látom, még nem teszteltétek le :) Nekem kb. fél éve megvan a doboz, nagyon sokáig elég és talán, mintha, esetleg segítene is, de nagyon nehéz az ilyesmit megítélni. A csúnya összetevőknek nem örülök, de egyébként úgy látom, hogy kicsit jobban nő a hajam és egészségesebb is, de ez annyi mindentől lehet (életmódváltás, táplálkozás, spontán is...). A szaga leginkább a gyerekkoromból emlékezetes tetűírtóra hasonlít :D Igazán nosztalgikus. Egy próbát megér.Update: Semmiféle hatást nem tapasztaltam, igaz,hogy nem is használom rendszeresen, csak alkalmanként, amikor eszembe jut.