Samponok

Alterra 7 Gyógynövény Sampon

4.8
Hozzáadva 2021.07.22.by

siss

Szilikonmentes sampon 7 gyógynövény kivonatával normál vagy gyorsan zsírosodó hajra.

Vegán

2024.03.08. 08:48

Kellemes az illata es ilyen zseles az allaga.szepen tisztitott es nem nehezitette el a hajam. Viszont szarit , elkell fogadnom h a szaraz hajamra masmilyen sampont vegyek.

2023.10.18. 23:52

Egy valódi csoda ez az Alterra termék is. Hosszas keresgélés után, rengeteg natur, mindenféle mentes és vegán terméket kiprobáltam már és úgy néz ki megtaláltam a hajamhoz illő termékeket. Hajlamos vagyok az allergiás reakciókra és az ezzel együtt járó fejbőr kisebesedésére, ekcémára, hajhullásra. Pár hónapja használom az Alterra 7gyógynövény és Alterra gránátalma termék családot. Elöször a gyógynövényessel megtisztitom a fejbőröm és leöblítem, utána pedig használom a gránátalmás hidratáló sampont. Legvégül pedig a gránátalmás balzsamot. Minden hajmosásnál a a tenyerembe lévő samponhoz egy nagyon kevés Msm port is hozzá adok, összedolgozom, felhabosítom és már maszírozom is a fejbőrömbe. Elég csak 5-6 naponta hajat mosnom és akkor is teljesen vállalható. Hajvég ápolónak pedig kendermag és ricinus olajat használok. Ennek az gyógynövényes samponnak nagyon szimpatikus az állaga és az illata. Mindenképpen időt kell adni ahoz hogy a hajad hozzászokjon az új termékhez az elején gyakori lehet a korai zsírosodás. Egy probát megér ez a termék is azoknak akik hajlamosak az allergiára 😊( sajnos például az Uriage, Dermaflora stbstb allergén mentes samponoktól is voltak elviselhetetlen fejbőr viszketésem és egyéb tüneteim)

2023.09.05. 15:01

jó termék, tisztít és nem nehezíti el a hajat. Kicsit talán szárít, de nem vészes.

2021.07.20. 08:42

Érzékeny a fejbőröm, ezt a sampont nagyon szeretem, jó a fejbőrömnek és a hajamnak is. Kellemes gyógynövényes az illata.

2019.12.13. 17:05

Már kétszer újravettem, talán az eddigi legjobb sampon az Alterrától. Könnyen habzik, jól tisztít (de nem nyikorgósra), kiviszi a kókuszolajos pakolást. Kellemes, gyógynövényes illata van, sokáig azonban nem érződik a hajon, de én ezt egy natúr sampontól nem is várom, Egyáltalán nem nehezíti el a hajat, és könnyen ki lehet fésülni a használat után. Nem mondom, hogy kitolja a hajmosást, de elég sokáig bírja, pedig elég könnyen zsírosodik a hajam. Olcsó és könnyen beszerezhető.