Bőrápolási rutin tavasszal: Könnyebb formulák és frissítő hatású termékek
zsazsa
BDIH logós.
2013.09.08. 17:32
Egy akció keretein belül vásároltam meg. Nem használom túl sűrűn, mert a sminkkel nem birkózik meg, ezért áttértem egy másikra. Nem egy olyan termék ami nélkül nem tudnék élni.. Ráadásul az illata sem túl megnyerő.
Utoljára szerkesztve: 2013.02.11. 10:03 - 2013.02.11. 10:02
Már elhasználtam, de nem vettem (venném) újra... Kimondottan büdös szagú, a barackhoz köze sem volt. A bőröm nem szárította, de nem is csinált vele semmi különöset. A szagát "megszoktam", mert kidobni nem akartam, pedig első használatkor majdnem a kukában kötött ki emiatt. A habból is több pumpányi kellett, mert 1 pumpálásnyi olyan volt mintha semmit sem kentem volna a bőrömre. 2 csillagot kap, mert nem lett a bőröm tőle sem száraz, sem allergiás, és már ez is valami.
2013.01.19. 10:54
Most szereztem be, pár napja használom, de egyáltalán nem tartom büdösnek. Tudnék olyan terméket mondani, ami tényleg kellemetlen szagú.
2013.01.03. 21:30
Tényleg büdös, de elnézem neki, mert kíméletesen tisztít és nem szárít. Csodát nem kell várni tőle.
2012.09.15. 09:59
Egy akció keretében jutottam hozzá. Szükségem volt valami lemosóra ez pedig filléres áron kacsingatott rám a polcról. Még örültem is, hogy mekkora üzletet csinálok ha az eredeti ára töredékéért veszem meg, ráadásul annyira kellemes illata volt, hogy nem tudtam volna otthagyni. Amikor legelőször bizonyítania kellett nem volt rajtam smink, tehát csak a szennyeződéssel birkózott meg, igaz hogy meg kellett ismételnem a műveletet, mert nem voltam meggyőzve az első lemosásnál. Az illata kinyomva viszont annyira rossz, hogy nem tudom leírni.. Tényleg valamelyik barackpálinkához hasonlítanám, de a pálinka ehhez képest még mindig semmi.Ez volt az első csalódásom. Aztán mikor már a sminket kellett volna leszednie semmit se csinált vele, pedig elvileg rá van írva, hogy eltávolítja. Reggeli arcmosáshoz fogom elhasználni, akkor úgyis csak az éjszakai szennyeződést kell majd eltávolítania. Az illata meg majd legalább felébreszt..
2012.09.05. 10:47
Tetszik a habos kifújós megoldás. Nagyon kényelmes használatú. Viszont az illata nem a legkellemesebb, (ezért egy fél csillagot levonnék) de az pozitívum, hogy lemosás után már egyáltalán nem érezhető. Kellemesen tisztító érzetet ad.
Május 23-24-én az MVM Dome ad otthont az év legnagyobb beauty eseményének.
Szépségtippek, hogy tündökölj az oltárhoz vezető úton.