Mostantól tényleg igazi dupe-ja lehet a méregdrága C-vitaminos szérumnak
Nikolett1990
Hidratáló hajbalzsam száraz, igénybevett hajra, gránátalma és aloe vera kivonattal. Ápolja és hidratálja a hajat, az igénybevett hajnak új erőt ad.
Mesterséges szinezőanagy -, illat, szilikon, és tartósítószermentes.
2023.10.18. 23:34
Korábbi más natur és vegán hajápolási termékek használatától kisebesedett, ekcémás lett a fejbőröm, borzalmasan hullott és száraz volt a hajam, a hajszálaim is még jobban elvékonyodtak ( bár ennek alapjáraton inkább egészségügyi oka van/volt) Az Alterra Gránátalma termék családja meghozta a csodát. Több hónapja használom a balzsamját. Selymes, látszólag erős, kevésbé törékenyek a hajszálaim, kevésbe töredezettek a végeik így már nem kell havonta vágatni a hajamból. Egy diónyit szoktam használni minden hajmosásnál. Könnyen kiöblíthető, nem hagy ragacsos érzetet. Hajvég ápolónak kendermagolajat és ricinus olajat használok. Egy próbát mindenképpen megér azoknak akik hajlamosak az allergiás reakciókra. 😊
Utoljára szerkesztve: 2023.06.28. 15:27 - 2023.06.28. 15:22
Nagyon rossz termék száraz Szalmás hajam lett tőle nem ajánlom egyedül talán a haj formázó val lehet mit kezdeni de a balzsam is rémes a sampon takony állagú büdös nagyon nem ajánlom senkinek sem én is a jó vélemények miat vetten meg de meg bántam
Utoljára szerkesztve: 2023.06.11. 17:18 - 2023.06.11. 17:18
Már körülbelül 2 éve használom folyamatosan, száraz hajvégeim vannak, de teszi szépen a dolgát. Az illatával nincs gond.
2021.10.14. 14:58
Festett szőke, száraz, töredezett hajamra kerestem valami balzsamot. Itteni vélemények alapján vettem meg, teljesen egyetértek az előttem szólókkal, összegezve: valóban szép selymes lesz tőle a hajam, nem kell belőle sok, ár-érték arányban remek, nekem nem zsírosít (hajtövekre nem kenek), az illata kissé semmilyen, erősen érezni rajta az alkoholt sajnos..... De hamar elillan. Kíváncsi vagyok hosszabb távon beválik e, 2 hónapja használom.
2021.01.31. 15:39
“Számomra ez a termék teljes csalódás. Az itteni jó vélemények alapjám vásároltam meg, de egyáltalán nem puhította a hajam. A szaga pedig... rothadt gyümölcsre emlékeztet.“Teljesen egyetértek!
2020.10.18. 23:30