Bőrtípusok: bőrtípusok and normál

Alterra Szemkörnyékápoló Krém Bio Szőlővel és Fehér Teával

3.7
Hozzáadva 2016.10.11.by

mokkalany

Az Alterra szemkörnyékápoló krém kifejezetten a vízhiányos és érzékeny szemkörnyék ápolására lett kifejlesztve, illetve az első ráncok visszaszorítására. A hialuronsavat és Pentavitint tartalmazó "Hydrokomplex" formula gyorsan beszívódik, optimális hidratálást nyújt a szemkörnyéknek, ezen kívül bio szőlő, olívaolaj és fehér tea kivonatokkal véd a bőr öregedésének jelei ellen.

2023.05.28. 17:24

Az én bőrömet hidratálja, sőt az ekcémámon is segített a szememen. Nem nehezíti el a szemhéjam, nem csíp, picit még világosítja is a karikákat. Azért adok csak 4-et, mert nem érzem azt, hogy nem akarok mást kipróbálni, hogy pótolhatatlan.

2021.06.29. 23:31

Nem árt-nem használ kategória. Összetevők, illat, állag okés, de szerintem még ezer forintot sem ér - kend a szemed köré a hidratálód és ugyanott vagy plusz termék vásárlása nélkül. Azért elkenegettem.

2021.05.17. 22:12

Most fogyott el, így gondoltam írok egy gyors véleményt. Első szemkörnyékápoló, amit használtam. Arra tökéletes. Megfelelően hidratált, az illata enyhe volt szerencsére. Most az összetevőket olvasva látom, hogy van benne alkohol. Ősszintén nekem fel sem tűnt. Szerencsére soha nem irritált. Szerettem hogy könnyed a textúrája, így nem kellet nagyon dörzsölnöm, vagy "húznom a bőrön" ahhoz hogy eloszlassam. (Magyarán könnyen kenhető.) Kb. egy évig elég volt szinte napi használat mellett is. Csak egy gyufafejnyi mennyiség kellett belőle.Négyes és ötös között vacillálok. Négyest adok neki, mert bár nem irritált, azért alkoholt szemkörnyékre lehet nem a legjobb ötlet, illetve parfümöt is tartalmaz (még ha nem is sokat), ami pedig teljesen felesleges (főleg szemkörnyékre).

2021.02.08. 20:56

Többször újra vettem már ezt a szemkörnyékápolót. Esténként használom lefekvés előtt. Smink alá nem próbáltam, nem is igazán van ilyenekre szükségem adott esetben. Nagyon enyhe illatú, szinte nem is érződik már felkenés után. Kellemes hidratáló a hatása, sokáig puhának érződik a bőröm felkenés után. Ránctalanító hatása nincs, nem is lesz, nem is azért van. Amikor néha napján nappalra is használom hidratáló krémmel együtt, olyan, mintha a panda maci szemeket is halványítaná egy kicsit. Nálam ez az egyetlen szemkence, ami tényleg nem irritál. Nem csíp, nem éget, nem húzódik tőle a bőröm, nem könnyezek tőle meg semmi rosszat nem tesz. A felsorolt problémák kizárása érdekében marad használatban nálam ez a krém, de nyilván nem csodaszer.

Utoljára szerkesztve: 2020.10.08. 09:49 - 2020.10.08. 09:48

Az itteni jó vélemények és a jó összetevők hatására vettem meg ezt a krémet, de sajnos nagy csalódás lett. Nem hidratál eléggé, és borzalom sminkelni rá... Az alapozó valahogy beleragad, mint egy mágnesbe és nem tudom szépen eloszlatni. Mivel nem hidratál eléggé, szegény szemkörnyékem pár nap után sikított hidratálóért, így egy ideig visszatértem a régi rutinra, majd egy drágább, de klasszisokkal jobb krémet választottam (Uriage Age Protect). Ezt pedig elajándékoztam családon belül. 2 csillag pedig csak azért, mert irritációt végülis nem okozott.

2020.05.25. 19:38

2. tubust 'fogyasztom', kellem illatú, jól hidratál, a korrektor nem ráncosodik miatta. Nem kiemelkedő, de nem kísérleteznék mással, mert az ára is baráti. :)