Újdonság: Vichy Liftactiv Collagen Specialist 16 Arcápoló Szérum
siss
Tiszta növényi olajos szappan. Szintetikus tartósítószerek, valamint állati eredetű összetevők nélkül. Bőrkímélő hatása bőrgyógyászok által igazolt.
Utoljára szerkesztve: 2020.07.29. 16:48 - 2020.07.29. 16:46
Nagyon krémes, sűrű habot képez, a bőrömet nem irritálta. Kézmosásra használtam, de kétszer le is zuhanyoztam vele, annyira tetszett az illata.Az illata eleinte isteni volt, de később enyhe ammónia jellegű szagot árasztott az alapillat mellett. Jól volt tárolva, nem poshadt meg így érthetetlen számomra.Ami nagy pozitívum, hogy majdnem végig el lehetett használni, csupán egy kb 2 cm-es, hajszálvékony darabot dobtam ki.Nem fogom újra venni, de más illatot lehet kipróbálok, és ha az is hasonlóan büdösódik, akkor végeztem az alterra szappanokkal.
2019.08.10. 21:26
Nagyon kíváncsi voltam rá, mert van pár másik illatú Alterra szappan, ami már bevált. Jók az összetevők, nincs műanyagba csomagolva. Az ára jó. Ennek is finom, krémes a habja, az illatból nekem hiányzik a gyömbér. Nagyon könnyen szétázik, már kb 2-3 kézmosás után tiszta szappanlerakódás a szappantartó.
2018.10.31. 10:41
Érzékeny bőrömre használom kézmosáshoz.Kellemes az illata, nem szárít és sokáig elég. Sajnos az illata nem tartós, átlagos.
2018.08.10. 22:08
Sokáig elég, az illata finom, de nekem túl erős. Krémes habot képez, öröm vele mosakodni😊. Ezen fellelkesve, ki fogom próbálni a többi illatot is
2018.03.24. 06:26
Csak kézmosónak vettem, így "tavaszra". Friss, nagyon kellemes az illata, nekem nem szárít. Összehasonlításképp: munkahelyemen baba szappant kapunk kézmosáshoz, na az brutális. Hektószámra használok kézkrémet. Ellenben itthon semmit.
2017.07.22. 22:52
Nekem csak kézmosó, annak jó de az illata sajnos egyáltalán nem érződik mióta elkezdtem használni.