Hidratáló krémek

Altruist Dermatologist Moisturising Hidratáló Fluid

4.4
Hozzáadva 2022.12.07.by

Fiorentina

"Mélyen hidratáló, selymes, mégis könnyed érzetű hidratáló fluid, jól bevált, tápláló és regeneráló összetevőkkel és 0,5% hialuronsavval."

• Rövidtávon puhábbá, hidratáltabbá, simábbá teszi a bőrödet
  • Hosszútávon tömörebbé és elasztikusabbá
  • 0,5% alacsony molekulasúlyú hialuronsavval segít a vízhiány ellen
  • Glicerinnel, ureával és shea vajjal táplálja és óvja a bőrödet
  • Selymes, tápláló, mégis könnyed fluid állag

Utoljára szerkesztve: 2025.03.02. 20:51 - 2025.03.02. 20:25

Jó kis könnyed krém, szépen hidratál, nem kell sok belőle, szépen eloszlik az arcomon, és néhány perc alatt beszívódik. Másfél hónapja, hogy használom a több lépéses rutinomban. Nem rossz hidratáló, viszont nem fogom szerintem újravenni, valami mást keresek, de összességében jó krém.

Utoljára szerkesztve: 2024.07.03. 20:09 - 2024.02.27. 22:06

Nekem nem jött be, zsíros réteg maradt a bőrömön, ami nem is nagyon szívódott fel, de még hidratáló hatást sem éreztem. A kiszerelése meglehetősen pici az árához képest.

2024.02.14. 07:15

A legjobb hidratáló amit valaha próbáltam. Vegyes, problémás bőrömre tökéletes. Nap közben sem kezd el zsírosodni, fényleni a bőröm, jól hidratál mindenhol. Ezentúl csak ezt használom!

2023.10.09. 20:16

Nagyon szeretem, többször újra vettem már, mindig van otthon. Nagyon jó az állaga, nekem nem hagy maga után réteget. Sokszor vettem már ajándékba is, eddig mindenkinek tetszett.

2023.08.14. 15:03

Bár váltogatom az arckrémeket, ebből mindig van itthon. Szuper az INCI, az állag, jól rétegezhető, könnyen eloszlik. Az egyedüli bajom vele, hogy marad utána egy ragacsos réteg az arcomon, de ezzel együtt tudok élni, mivel főként este használom. Inkább nyári krém, nagyon könnyed.

2023.08.06. 09:13

Nagyon jó, könnyed állagú krém. Nappalra nagyon szereti a bőröm főleg nyáron.