Ér annyit egy C-vitaminos szérum, mint egy C-vitaminos étrendkiegészítő?
natasa
Az alverde új alpesi rózsa kivonatot tartalmazó arcápoló családja a fiatal, 20 év feletti bőr igényeinek megfelelően került kialakításra.
Az alpesi rózsa a svájci hegyekben, 1500 m tengerszint feletti magasság felett nő. A gyönyörű kinézetéről híres rózsa magas polifenol tartalma megköti és semlegesíti a szabad gyököket és véd a korai bőröregedéstől.
A havasi gyopár kivonat antioxidáns hatású és segít megőrizni a bőr egészséges egyensúlyát.
A nappali arckrém, az éjszakai regeneráló arckrém és az arcszérum használatával az arcbőr frissé és ragyogóvá válik.
2013.06.28. 06:20
Három napja vettem a DM-ben,féláron.Amúgy is rengeteg alverdés cuccom van.Nagyon szeretem őket.Nagy meglepetés volt.Reggel és este vizes kézzel viszek fel egy keveset belőle,majd egy óra múlva pedig a másik hidratálómból.Háát,nagyon jó,olyan puha tőle a bőröm,mint amilyen még sosem volt.Úgy vettem észre, szépen feszesít és előkészíti a másik hidratálóra a bőrömet.Szerintem én újra fogom venni.
2013.04.09. 05:07
Reggelente számomra használhatatlan. Akkor se lehet rá sminkelni, ha csak egy icipicit kenek az arcomra belőle. Az illata nekem túl tömény, hatását pedig nem vettem észre. Nagyon száraz és vízhiányos a bőröm, sajnos semmit sem javított rajta.
2013.04.07. 16:27
Nem látszik mennyi van benne, 2 hónapja vettem, de már elfogyott, pedig csak este használtam és nem minden nap! Fél áron volt szerencsére, rácmegelőzésre vettem, de mire a végére értem két nagy egyre mélyülő ránc kezdett kialakulni a homlokomon, tehát hatása nem volt. Az állag kellemes, jól beszívódik, hidratálókrémmel jól együtt működik, csak nem erre való. A második csillagot csak azért kapja, mert fél áron volt és legalább nem pattogtam ki tőle.
2013.03.28. 07:13
Amíg használtam semmilyen változást nem vettem észre. Magában használva kevés volt a száraz bőrömnek és nem szívódott be teljesen, egy réteget képzett a bőrömön. Végül az éjszakai krémembe kevertem bele. Az illata nagyon jó.
Utoljára szerkesztve: 2013.09.18. 18:37 - 2013.03.26. 08:49
Még csak 1 hete használom, de nagyon szeretem. Isteni az illata. Éjszakára használom, arctisztítás után az éjszakai krém alá kenve. A két krém felvitele között várok kb. 5 percet, de maximálisan beszívódik, kellemes illatot és puhaságot hagyva maga után. Nyáron szerintem önmagában is megállja a helyét, jól ápol. Szuper termék! :) Tényleges hatásairól később.. Update: továbbra is tartom az 5 csillagot! Bár ilyet nem ígért a termék, nekem a gyulladásokat is szépen lehúzza a bőrömről. Összességében megnyugtatja a bőrt, kipihentnek látszik a krém használatával. Nyáron csak magában használtam, de a hűvösebb időkben továbbra is éjszakai krém alá. Azt gondolom, a nem túl problémás bőrűeknek tökéletes hidratáló, mint ahogy a leírásban is olvashatjuk: 20 év feletti bőr igényeinek megfelelően került kialakításra.
2013.03.18. 09:31
Hát ez egy erős négyes. Már egy hónapja használom, alapvetően normál-száraz a bőröm, és így gond nélkül beszívódik. Én egy szolid pumpálásnyit használok el reggel és este a hidratálókrém alá, és még van belőle. Az illata nagyon finom, és alapvetően szeretem is használni, de semmi különös változást nem vettem észre azon kívül, hogy talán egy hangyányival jobban hidratált a bőröm. Ha elfogy, valószínűleg inkább kipróbálok mást is, de nem mondom, hogy nem venném újra, mert tényleg nem rossz :)