Bőrtípusok: bőrtípusok and száraz

Alverde Anti-Aging Q10 Vitamin-Nachtcreme

3.7
Hozzáadva 2015.05.28.by

drica

A glicerin és búza alapú hidratáló táplálja a bőrt és nedvességgel látja el. Vitaminokkal, antioxidánsokkal és ásványi anygokkal dúsítva.

2020.03.29. 12:40

Kellemesen hidratál,picit sűrűbb állag,de nem nehézkes. Hamar beszívódik. Úgy látom a ráncaimon halványított kicsit,de lehet azért,mert a nappali párjával együtt használtam...

2019.11.12. 08:22

Kellemes az illata, kicsit sűrű, nehéz felvinni, vékony rétegben képtelenség. Puha lesz tőle a bőr, szerintem jól hidratál.

2019.07.09. 07:18

Nagyon jó fiatalító krém. Az illata csodálatos. Az összetevői és az ára is nagyon jó. Annyi, hogy szemre is kentem, és ez hiba volt, reggelre kissé duzzadt lett a szemkörnyékem. Arra a tájékra mindenképp valamilyen szemkörnyék ápolót érdemes használni.

2019.07.08. 19:57

Reggelre puhább és üdébb tőle a bőröm. Jobb, mint jó néhány 2-3000 forintos arckrém. Nekem bevált, fogok még venni.

2019.03.28. 20:29

Kiváló ár érték arány.Kellemes illatú éjszakai krém, 30+os korosztály számára.Szeretem a bőrön, nem zsíros. Reggelre üde az arcom tőle.

Utoljára szerkesztve: 2019.01.16. 22:57 - 2019.01.16. 21:42

Az énn bőrömnek nagyon zsíros, nehéz krém, viszont a homlokomon lévő mimikai ráncokat már egy használat után látványosan halványította (!) Nem tökéletes, de a bőrfeszesítő hatása miatt használni fogom.