Bőrtípusok: bőrtípusok, száraz, and normál
Bőrproblémák: bőrproblémák and bőröregedés
Hidratáló krémek
Hidratáló krémek fényvédő nélkül
Lelőhely: Dm

Alverde Vitamin Bőrfeszesítő Nappali Arckrém Q10 és Goji Bogyó Kivonattal (régi)

4.1
Hozzáadva 2019.07.10.by

apolka

A glicerin és búza alapú hidratáló táplálja a bőrt és nedvességgel látja el. Vitaminokkal, antioxidánsokkal és ásványi anygokkal dúsítva.

2022.07.29. 20:59

Ha már felbontottam, elhasználom, de semmi extra hatást nem érzek. Nekem kicsit nehéz eloszlatni az arcomon, de utána viszonylag gyorsan felszívódik. Utána hidratált érzetű, tehát végülis teszi amit kell. Én az illatával nem tudok mit kezdeni. Nem ez az alverde csúcs terméke, ez biztos.

2019.07.08. 19:18

Nagyon nagy lelkesedéssel vettem meg ezt a krémet, mert a leírás alapján pont nekem találták ki. Fiatalít, kisimítja a ráncokat, kifejezetten 30 fölöttieknek készült. Nagyon tetszik benne, hogy natúr, gyógynövényes krém létére, tele van aktív anti-aging hatóanyaggal. Nagyon szép harmonikus összképet tudtak elérni a gyártók az összetevőket tekintve. És az illata.... Mindig alig várom már, hogy magamra kenjem. Tápláló, hamar beszívódik, hidratál, és bármit fel lehet még rá vinni. Még boldogabb lennék, ha valahogy még tudnának "zöldíteni" az összetevőlistán :-)

2019.05.22. 14:22

Próbáltam már, jól hidratált, nem lettek tőle pattanásaim, ami nekem nem kis szempont, viszont nem vettem újra, mert azóta már mást használok, ami még jobban bevált, de összességében nem rossz kis krém ez :) kicsit talán az illatából elegem lett :D

2019.03.23. 10:34

Nekem nagyon bejött. Szuper kevés elég belőle. Még így is, hogy keveset nyomok, sokszor landol a vége a kézfejemen. Tényleg simítja a bőrt, nekem az illata is ok. Pattanásokat nem okoz.

2019.02.14. 20:17

Nagyon szeretem! Reggelente alig várom, hogy arctisztítás után bekenjem vele a bőröm. Pillanatok alatt beszívódik, puha lesz utána a bőr, könnyebb felvinni az alapozót utána. Az illata is kellemes. Másodszor veszem újra.

2019.01.05. 22:44

Egyszer vettem, alig vártam, hogy elfogyjon. Az illata tetszett, de hiába nem raktam sokat nagyon ragadt tőle az arcom, be sem akarta szívni a bőröm :(