Bőrápolási rutin tavasszal: Könnyebb formulák és frissítő hatású termékek
N.A.
A hidratáló összetételének (melyet a barna- és zöldalga kivonatok, valamint a tengervízből származó nyomelemek és ásványi anyagok biztosítanak) köszönhetően a krém 24 órán át bizonyítottan pótolja a nedvességet, felfrissíti a bőrt és véd a kiszáradástól.
(A kétszer szereplő összetevőkből az első ökológiai gazdálkodásból, míg a második hagyományos mezőgazdaságból származó terméket jelöl; A Parfum - azaz illatanyag a termékben természetes illóolajokat jelöl.)
Vegán minősítésű natúrkozmetikum.
2023.12.02. 17:53
Csatlakozom azokhoz akiknek nem vált be, olajos réteget hagy a bőrön, vizes kézzel felvíve smink alá elhasználom valamint kézkrémnek.
2023.04.10. 13:16
Nagyon sokáig szemeztem vele a vélemények miatt, végül megvettem mert az arcradírja is bevált, így gondoltam miért ne? Vannak benne csúnya összetevők, de furcsa módon az én mindenre érzékeny bőrömet nem bántotta eddig. Jól beszívódik, végzi a dolgát, hidratál. Megszerettem, kevés is elég belőle. Tetszik a géles állag és nekem kifejezetten bejön a "szaga". :D
2023.03.28. 19:36
Nem vált be ez a hidratáló. Nem szívódik be rendesen, marad egy réteg belőle a bőr felszínén. Mikor felraktam fölé a fényvédőt, az egész kulimáz lefoszlott az arcomról.
2020.06.19. 22:32
Az arcomon olajos reteget hagy, es volt, hgy miteszeres lettem tole. Testapolonak elhasznalom.
2020.04.27. 13:33
Kerestem valami könnyebb hidratálót melegebb időre, olyat, ami könnyen beszívódik és hidratál is. Nos, a könnyen beszívódás pipa, a hidratálás is, de az az olajos fénylő réteg, ami marad az arcomon utána, nagyon nem kellene. Nem fogom elhasználni- így jártam.
Május 23-24-én az MVM Dome ad otthont az év legnagyobb beauty eseményének.
Szépségtippek, hogy tündökölj az oltárhoz vezető úton.