Mostantól tényleg igazi dupe-ja lehet a méregdrága C-vitaminos szérumnak
jkrisztie2
A frissítő szemkörnyék ápoló olívát, ezerjófüvet, tölgyvirágot, gyertyánvirág kivonatot tartalmaz, hűsítő hatásának köszönhetően felfrissíti a duzzadt szemeket, és csökkenti a szemkörnyéki karikákat. A hyaluronsav segít kisimítani a ráncokat. Az ökológiai gazdaságból származó napraforgó- és mandulaolaj csökkenti a fáradtság jeleit, gondoskodik a szemkörnyék optimális tápanyagellátásáról.
2020.04.16. 13:42
Kb. 2 hónapja használom, szerettem volna egy nem olyan drága szemkörnyékápolót, amit esténként fürdés után vagy ha hazaértem a smink lemosása után fel tudok kenni. Erre a célra ez a krém tökéletesen megfelel, placebo krémnek hívom, mert nem vettem észre, hogy bármit is használt volna, de azért mégis jó érzéssel tölt el a felkenése és szerencsére a szememet sem csípi :)
2019.09.05. 17:12
4-5 hónapja használom a krémet, de úgy érzem ez még nem az igazi, amit én keresek. A sötét karikáimon segített valamennyire ezért nem fogom lepontozni. Nekem elég jól hidratálja a szemkörnyékem. Alapjáraton megvagyok vele elégedve! :)
2018.12.29. 15:52
Hetek óta használom, de nem vagyok megelégedve vele. Száraznak érzem a bőrömet, ha bekenem ezzel a krémmel. Hosszabb távon sem látom, hogy hatásos lenne és a Body shopos szemkörnyék ápolómmal sokkal elégedettebb vagyok, mint ezzel. Csalódás.
2018.03.19. 22:27
Számomra semmit, de semmit nem használ :( könnyen beszívódik, hogy aztán a kisebb ráncaimmal se birkózzon meg, a szemem alatti karikákról nem is beszélve. Szóval egyelőre marad az alvás, meg az elegendő folyadék. :D Egyébként meg pár perccel azután, hogy felkenem, piros lesz a szemem alatti terület, ott, ahol a krémet alkalmaztam. Nem mindig fordul elő, nem viszket, nem fáj, de akkor sem szimpi.
2017.08.26. 10:56
Ez a krém is jó (mint a szemvidítófüves alverde). Kap 5 pontot, mert mindent csinál, amit egy szemkörnyékápoló krémnek kell. Azt még kísérletezem, melyik jobb és miért.