Mostantól tényleg igazi dupe-ja lehet a méregdrága C-vitaminos szérumnak
szeliger
Limitált kiadás
Az ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból származó rózsa- és bergamottkivonat, valamint a kímélő tenzidek csodás keverékéből készült Alverde tusfürdő gyengéden, mégis alaposan tisztítja a bőrt, anélkül, hogy kiszárítaná. Gondosan válogatott összetevői gazdagon hidratálnak, így a bőr kellemesen puha és selymes marad. Kellemes illata kényezteti az érzékeket és fokozza a zuhanyozás élményét.
Ellenőrzött natúrkozmetikum. Vegán.
2020.10.19. 09:00
Ajándékba kaptam. Nekem illatra nagyon erőteljes volt és szárította is a bőrömet.
2019.10.01. 08:40
Nagyon szerettem ezt a tusfürdőt, bár szerintem semmi köze nincs se a rózsához, se a bergamonthoz, inkább citromos túrós sütire emlékeztet :P Nem szárít, viszont nem érződik sokáig az illata sajnos :(
2019.01.09. 15:11
Túl sokat kell kinyomni belőle és az illata sem olyan kellemes, mint számítottam rá a leírás alapján. De legalább nem szárítja úgy a bőrömet télen se, mint egy "normál" tusfürdő.
2019.01.06. 23:07
rózsát nem érzek rajta, inkább a bergamott dominál - de csak a flakonból, használat közbenés után varázsütésre eltűnik mindennemű illat. zselés, nehezen habzik, bár ez nem zavar annyira. nem szárít. egynek jó volt, de nem veszem újra.
2018.11.02. 10:49
Megszagoltam a boltban,és kellemesnek tűnt az illata,szóval gondoltam kipróbálom.Sajnos használat közben már kevésbé tetszik,bár a bőröm nem irritálja vagy szárítja,de a szagát nem tudom elviselni.Kifejezetten büdösnek találom,gondolkoztam is,hogy mire hasonlít,talán a gyerekkoromban kapható szúnyogriasztókra.Rózsát vagy virágillatot én nem érzek,bárhogy igyekszem beleképzelni.Kár érte.
2018.10.20. 17:44
Nagyon kis kellemes tusfürdő, igényes, cuki csomagolásban. Finom az illata, rendesen habzik, sokáig elég. A száraz, érzékeny bőröm is szerette, nem irritált, de testápolót azért igényeltem zuhanyzás után. Egy flakonnal már elhasználtam, sajnálom hogy limitált kiadás.