Sminkelés és fényvédelem? Így hangold össze az UV-védelmet az alapozóddal!
Theresia
Szilikonmentes és vegán. Festett és színezett hajra.
Kiszerelés: 200 ml
2017.11.20. 10:32
Számomra egyáltalán nem vált be, bármennyire is szerettem volna. Egyáltalán nem habzott így elég nehéz volt vele hajat mosnom, egyáltalán nem volt utána olyan érzésem, hogy szép tiszta lenne a hajam. Emellett alig tudtam kifésülni, teljesen összegubancolódott (az ehhez passzoló balzsamot is használtam). 2x próbáltam vele hajat mosni, utána kidobtam.Festett, igénybevett, vékonyszálú hajra egyáltalán nem ajánlom senkinek.
2016.10.25. 21:00
Szeretem az illatát, de semmi különbséget nem tudok felfedezni egy átlagos samponhoz képest...
Utoljára szerkesztve: 2016.05.13. 11:59 - 2016.05.13. 11:49
Hát, sajnos be kellett látnom, hiába próbáltam SLS-mentesíteni a fürdőszobámat, a sampont egyszerűen nem tudom ezekkel a termékekkel helyettesíteni. Nagy reményem volt ebben a samponban is, de borzasztóan szárította a hajamat, balzsam nélkül csak tépve tudtam (volna) kifésülni hajmosás után). Az meg, hogy fényt adna a hajnak? - hát, inkább elveszi azt... Hogy normális habot kapjak, minimum 2X kellett egy jó nagy adagot a fejemre tennem (kb vállig érő hajnál), így viszonylag gyorsan is fogyott. Persze az ára kedvezőbb mint más SLS-mentes samponoké, de még így is drágább, mint egy "normál" sampon.Nagyon szerettem volna, ha beválik, de sajnos ez nem jött be. Azért 1 csillagnál többet adok rá, mert az illata rendben van, és az összetevők is szépek.
2015.11.15. 14:10
Szuper az illata és az állaga, jól habzik, akár egy 'hagyományos' sampon. De a sötétbarna festett hajamból két hajmosás után vöröses barnát csinált...
Utoljára szerkesztve: 2016.02.09. 08:21 - 2015.10.19. 19:01
Ez egy borzalom... összetapsztotta és -gubancolta a hajamat, 2x kellett egy másik samponnal kimosnom mielőtt ki tudtam fésülni és tényleg "csikorgott" tőle, még hozzáérni is rossz volt. Ez az első benyomás, adok neki még egy esélyt, de nem hiszem, hogy javulna a helyzet, eddig pénzkidobás.Update: Semmi javulás, kipróbáltam a nemrég hennázott hajamra is, de ugyanúgy összegubancolta. Próbáltam összekeverni a Balea koffeines samponjával, de úgy sem lett jobb. Nem tudom, hogy melyik összetevőt utálja ennyire a hajam, de ez a sampon számomra teljes mértékben használhatatlan.Update2: Még mindig borzalmas, odaadtam anyukámnak kipróbálásra, neki teljesen szétszárította a haját.
2015.10.10. 17:08
Mínusz 5 pontot lehet adni? Simán megkapná. Ez valami rettenetes, konkrétan csikorgott a hajam tőle mosás közben, és betonkeménnyé vált. Hiába használtam mosás után dupla mennyiséget az Alverde shea-avokádó balzsamból, majd pedig hajolajat is a végekre, alig tudtam kibontani a hajam... szörnyű! :( Nekem az Alverde shea-avokado sampon és balzsam nagyon beváltak, jól hidratált, rugalmas, dús és selymes lesz a hajam tőlük. Mivel festett, gondoltam teszek egy próbát a kimondottan festett hajra való termékkel... kár volt.