Ér annyit egy C-vitaminos szérum, mint egy C-vitaminos étrendkiegészítő?
szilvia.bano
5 árnyalatban kapható
Utoljára szerkesztve: 2021.08.06. 06:00 - 2021.08.06. 05:59
Összességében jó. Jól pigmentált, nagyon krémes, kellemes viselni, könnyen siklik az ajkakon. Nekem a 20-as turmalin árnyalatban van meg, és azért választottam ezt- korábban nem sok sminket vettem az Alverdétől-, mert ez egy szép mályvás árnyalat. Drorgériás viszonylatban (ide értendő a Müller is) a többi dekorkozmetikai márkának jelenleg nincs ilyen árnyalatú rúzsa- én legalábbis nem találtam. Egyedül a tartóssága lehetne jobb, viszont az árnyalat miatt mindenképpen megérte, mert amióta bevonták a Catrice Ultimate Color rúzsokat, és köztük a kedvencemet az In a rosegarden árnyalatot, azóta nem találtam ahhoz hasonlót.