Ér annyit egy C-vitaminos szérum, mint egy C-vitaminos étrendkiegészítő?
Theresia
2016.10.24. 11:28
A termék kiválasztásánál szuper praktikus kis darabnak gondoltam, a mindennapjaim aktív részévé szerettem volna tenni. Ehelyett engem is hatalmas csalódás ért mind külsőt, mind belsőt illetően. Egyrészt a kupak mindkét oldalon elrepedezett körben (nem ejtettem le), és így lejár róla.. Másrészt pedig pár perc (!) elteltével is csúnyán elkenődik, beleül a ráncocskákba... Borzasztó pénzkidobás volt.
2015.10.20. 13:54
Nagy csalódás ért...1490ért vettem a Dm.-be. Alig vártam,hogy kipróbáljam először...és utoljára. Felkentem kb.2 perc ,de úgy néztem ki..szabályosan elcsúszik ide meg oda..
2015.07.15. 11:34
Nagyon ritkán adok negatív véleményt Alverde termékről. Sajnos sikerült egyszerre megvennem a szürke és a barna árnyalatot is, magyarán duplán dobtam ki pénzt rá. Felvinni nagyon könnyű és nagyjából itt le is áll a dolog mert fél óra múlva magától le is jön, de nem észrevehetetlen formában, hanem csíkokban az arcomon, volt, hogy a munkahelyi mosdóban láttam, hogy úgy nézek ki, mint egy átbulizott black metal koncert után. Sajnálom!
2014.12.27. 14:43
Nem is tudom, lehet inkabb 1*... Illata sem tetszik es tenyleg elmaszik eleg hamar a boron :(Nincs szivem kidobni. Sajnalom, hogy kidobtam ra a penzt.
2014.11.11. 08:25
Barna-bézst vettem féláron, eredeti árát szerintem nem éri meg. Ami az előnye, pont a hátránya: könnyen kenhető, de cserébe könnyen el is mászkál, összeül, a végén már csak egy nagy csillámhalmaz látszik belőle. A színek viszont nagyon tetszenek és a kialakítása is szuper, az összetevőiről nem is beszélve. Egyelőre kap egy hármast.
2014.04.22. 07:05
Glamour-napokon vettem féláron,a fekete-ezüst kombót.6 órát volt rajtam alap nélkül (zsírosodásra hajlamos szemhéjam van) a szürke szépen megállt egy helybe,a fekete a mélyítővonalon összegyűlt a ráncokba.Jól eldolgozható,nappali sminkhez is kiváló :) 4 csillagot adok neki,de ha alappal tartósabb lesz megkapja az 5 csillagot :)