Testápolók

Alverde Erdei Gyümölcsös Testápoló

4.6
Hozzáadva 2016.07.13.by

encimokus

Karácsonyi kiadású erdei gyümölcsös testápoló

2013.04.23. 16:17

Az illata mesés.Jól hidratál ,de a száradás előtt kicsit ragadok tőle pár percig, de összeségében jó.

2013.04.03. 11:16

átlagos termék, kellemes illattal, de legalább nem mérgező

Utoljára szerkesztve: 2014.05.13. 12:40 - 2013.03.05. 18:56

Elsőre kicsit émelygősnek éreztem,de felkenés után enyhül az illata,kifejezetten kellemesé válik. Hozzáteszem,én az erdei gyümölcsöt általában csak frissen tudom elviselni,mert a kozmetikumokban túlságosan is mű jellege szokott lenni. Ez a termék az egyik kivétel. A vizes jellege pedig még jobban megszerettette velem,gyorsan beszívódik. Összességében nagyon jó kis kence. :)

2013.02.15. 19:26

Jobban bejött,mint a tusfürdő,bár ennek is elég fura az illata szerintem. Viszont vizes állaga ellenére elég jól hidratál és persze könnyen be is szívódik,úgyhogy amikor nincs időm a testvajra,akkor érte nyúlok. Az árát mindenképpen megérte,de azért nem tökéletes.

2013.01.14. 14:35

nagyonnagyon szeretem. az illata meg a hatása is szuper. nem extra száraz bőrre szerintem kiváló.

2013.01.06. 16:53

Ajándékba kaptam egy ilyen csomagot :) Kellemes illata van, meglepően jól hidratál, hamar beszívódik. Nekem nagyon tetszik a csomagolása, szerintem nagyon szép, ezért kicsit sajnálom is, hogy nem tégelyes, akkor biztos, hogy megőrizném. :)