Bőrápolási rutin tavasszal: Könnyebb formulák és frissítő hatású termékek
Theresia
2018.09.30. 18:38
Nekem semmi problémám (irritáció) nem volt tőle, a színe szép, mély fekete és az illata is szuper, ahogyan az összetevői is! Sajnos viszont nem adott olyan volument és dússágot, mint szerettem volna, inkább természetes hatása volt. Kifejezetten tetszett, hogy kontaktlencséhez is ajánlott. A tartóssága nem az igazi és nem ragaszkodott annyira a pilláimhoz, mint más spiráljaim, viszont egynek jó volt és szerettem, amíg használtam.
2017.03.17. 17:56
Szép a színe, intenzív. A keféje is jó......de kifolyik a szemem tőle!!!! :(
2017.03.01. 12:41
Irritál, így számomra teljesen mindegy, hogy csinál-e bármit a pillákkal. Hozzátenném, hogy nem, nem csinál :) Pénzkidobás.
Utoljára szerkesztve: 2016.07.26. 15:40 - 2016.07.19. 16:50
Nagyon szép mély fekete pillákat csinál és szépen hosszabbít, a tartóssága valóban nem tökéletes, de ami engem a legjobban zavar, hogy lemosáskor az egész arcom fekete lesz. Ennek ellenére örülök, hogy megvettem.Update:Sajnos azt vettem észre, hogy irritálja a szememet. :(
2016.07.04. 14:36
Akciósan vettem a DM-ben, próba szerencse alapon. Nagyon szép pillákat csinál, mély fekete színben, de sajnos, egy idő után foltos lesz tőle a szemem alatt. Emiatt teljesen használhatatlan számomra.
Utoljára szerkesztve: 2016.05.03. 11:09 - 2016.05.03. 11:06
Kipróbáltam édesanyámét. Ha egy szóval kellene jellemeznem, akkor azt mondanám (írnám), hogy "szelíd".A hatása nagyon, talán túl természetes. :) Nekem hosszú, de egyenes szempilláim vannak, és ez nem tudja felgöndöríteni azokat. Nem is dúsít, cserébe nem csomósodik. A színe kellemes, természetes fekete. Könnyen pereg azonban, ha futkorászós napja van az embernek.Aki szereti a nagyon natúr megjelenést és mellé még alapjáraton göndörek is a pillái, az lehet elégedett lesz vele.
Május 23-24-én az MVM Dome ad otthont az év legnagyobb beauty eseményének.
Szépségtippek, hogy tündökölj az oltárhoz vezető úton.