Pakolások, Hámlasztók

Alverde Feuchtigkeitsmaske Bio-Wildrose Bio-Sheabutter

3.6
Hozzáadva 2018.09.11.by

Heloise

Bio-hyaluronsavat tartarmazó arcmaszk természetes összetevőkkel. Összetevői közt szerepel a vadrózsa olaj, oliva-és napraforgó olaj, shea-és kakaóvaj.

Utoljára szerkesztve: 2019.05.27. 11:05 - 2019.05.27. 11:02

Még korábban használtam, finom volt az illata és hidratált. Igazából csodát nem vártam, a kötelezőt hozta, az árát megérte :)

2018.11.01. 23:14

Nagyon szereti a bőröm, hamar beszívja. Kéthetente használom a nagyobb tisztító pakolások után, és csak annyit, hogy bőven legyen az arcomon, így kb egy csomag néha két hónapig is elég, ami baromi gazdaságos. Az illata picit zavar, kesernyés, de a hatása csodás. Homlokra nem kenek belőle mert ott azon az egy helyen nagyon zsírosít.

2018.09.27. 07:47

Ez is csípte az arcom mint a Baleas társai. Idő elött le kellett mosnom.

2018.09.25. 16:03

Finom az illata. Viszont nagy változást nem vettem észre a használata során. Picit hidratáltabb lett a bőröm tőle.

2018.07.04. 21:59

Éjszakai krém ként használom, egy apró pötty elég nekem egy estére, így sose fogy el a két tasak, pedig gyakran használom. Nem bántja az érzékeny bőrömet, szépen hidratáló, szeretem az illatát. Kicsit zsírosít, így én T vonalra nem kenem és csak minden harmadik nap használom, így viszont érezhetően pozitív a hatása. Éjszakai krémnek újraveszem, de a tökéletes maszkot még keresem.

2018.06.22. 17:59

Több alkalomra elegendő, jó az illata, puhává varázsolja a bőröm:)