Húsvétolás Lush módra – vidám csibék, mókás nyuszik lepték el a Lush polcait
coffeeandme
Limitált kiadás
Ajándékcsomag részeként kapható, áfonya illatú, válogatott bio összetevőket tartalmazó testvaj. Gazdagon ápolja és tartósan hidratálja a feltöltődésre és kényeztetésre vágyó bőrt, bársonyosan puha bőrérzetet kelt.
2020.05.02. 15:42
Limitált kiadás volt. Nekem a téliesebb limitált kiadások jobban tetszettek illatra. Minőségre ez is a megszokott magas színvonalat hozta. A kis tekerős kupakos műanyag üvegcse még minidig cuki, és utána bármi másra is használható.
2019.10.25. 08:04
Limitált volt, hosszan nem is írok róla. Tetszetős csomagolás, bár én nem igazán kedvelem ezt a mini formát, és utazáshoz van kis kiszerelésben testápolója a márkának. Jól kenhető, inkább sűrűbb krém, mint testvaj, az én bőröm pillanatok alatt beszívta maradéktalanul. Kb. három alkalomra volt elég. Illat tekintetében nagy különbséget nem láttam, Alverdés alapon némi bogyós gyümölcs illat. Ettől függetlenül szerettem, hasonló formátumban kiadhatnák nagy kiszerelésben is.
Utoljára szerkesztve: 2019.01.17. 08:18 - 2019.01.17. 08:17
Az illat számomra valahol a szedres és a málnás között van, a szedres tetszett a legjobban, a málnás sikerült szerintem a leggyengébbre. Ennek édeskés, áfonyás illata van, a gyümölcs határozottan felismerhető, picit műanyagos beütéssel. A testvaj valóban vajas jellegű, a test melegére jól lágyul. Nekem elég sok kell belőle egyszerre, ugyanakkor jól hidratál, másnap reggel is puha a bőröm. Picit lassabban szívódik fel, mint amilyen gyorsan én már húznék ruhát rá, de még a tűréshatáron belül van. Jó kis sorozat volt ez, csak a csomagolás ne lenne ilyen kényelmetlen. Szemre csinosak a tégelyek, de spatula kell hozzá, hogy ki lehessen szedni belőle a krémet, mert én nagyon nem szeretem, amikor a körmöm alá megy a kence.