Sminkek arcra

2.2
Hozzáadva 2017.03.14.by

lovecreams

16,5 ml

Tápláló, enhyén mattító, gél állagú alapozó citromfű és varázsmogyoró kivonattal, nátrium hialuronáttal, melyek ragyogó, friss arcbőrt varázsolnak.

1900 Ft-tól

Utoljára szerkesztve: 2020.09.18. 21:39 - 2020.09.18. 21:38

Eredetileg egy korrektort kerestem. Ami hasonlóan nézett ki mint ez. Olyan nem volt ezért ezt vettem meg. 1300 volt, és elég picike volt. Mikor kipróbálnam megvoltam vele elégedve, szépen elfedte a karikáim. Ujjammal vittem fel (könnyű volt). Alapozóként nem próbáltam. Egy kis idő múlva a szemem alatt maró, égető érzést éreztem. Lemostam a szemem alatt piros volt és látszódtak az erek (amik alapjáraton nem). A szemem körül is piros volt. Sok idő múlva múlt el. Most, hogy látom az összetevőket nem csodálkozom mert van köztük nem egy amire allergiás vagyok. Összességében akiknek nincs ilyen allergiájuk azoknak okés lehet.

Utoljára szerkesztve: 2019.10.18. 09:10 - 2019.08.06. 09:49

Nem volt időm csekkolni a véleményeket, de gondoltam ha borzalmas is, el fogom tudni használni valamire, 499 Ft-ért megéri. Hazaérve lesokkolódtam milyen lesújtóak a vélemények, úgyhogy félve próbáltam ki a hétvégén otthon, nem is mertem kimenni benne sehová mert gondoltam csak szörnyű lehet a végeredmény.Erre a legnagyobb meglepetésemre, nekem hihetetlenül bevált. Harmadik napja hordom, könnyen eldolgozható, építhető, nem csúszik le a zsíros fejemről a 35 fokban sem, stb. Nem tudom, hogy én pont egy csodapéldányt fogtam ki vagy mi van, de a szagán kívül minden szuper. Majdhogynem az eddig legjobban bevált alapozó, amit eddig próbáltam, pedig van otthon egy pár. Ha nem lenne ez a fertelmes mézes szaga, biztos, hogy 5 csillagot adnék neki.Update: hát nem ki kellett dobnom? Félretettem egy időre, majd újra nekiálltam a használatának, de nem úgy viselkedett, ahogy korábban. Az orromon sehogy sem akart kinézni, borzasztóan állt, már ötödjére kentem újra, amikor megelégeltem és kihajítottam a kukába. Nem tudom mi történt vele, de kap 2 csillagot, mert volt egy-két jó pillanatunk azért.

2019.03.31. 14:39

Kb. egy ezresért vettem, mert már nagyon vágytam egy olcsó de viszonylag jó alapozóra. Sajnos pénzkidobás volt. Nagyon nehéz felvinni a bőrre. A legvilágossabb színt vettem belőle, és felvitel után közvetlenül még nem is lenne olyan rossz (bár a legjobb sem), de száradás után, ami pillanatok alatt történik, nagyon besötétedik, ezért számomra használhatatlan.

2019.02.02. 06:25

Sajnálom, hogy így le van pontozva. Szerintem tökéletes alapozó, könnyű viselet, az illata is kellemes. Jó állaga van, könnyen tudok vele dolgozni.

2018.12.28. 20:46

Kiárusításon vetem 250 ft-ért..nagyon megérte..aki nem tudja használni az vízzel keverje és máris használható..nekem mondjuk csak arra kell h a dermaroller után fedje a vörösséget a bőrömön..azt teljesíti..nem fényvédős az a baj és persze nem izzadság álló..nem olajos és nem száraz, ami igazán fontos mert rajtam a legtöbb alapozó száraz lesz minden száraz részt kiemel..16 g elég sokra..

Utoljára szerkesztve: 2019.01.12. 09:28 - 2018.12.18. 00:04

Kiárusításon vettem 324Ft-ért a legvilágosabb árnyalatot. Kíváncsiságból, mert még soha nem láttam... :D Engem nem zavar a mézes "szaga". De elsőre, másodikra, harmadikra..., alapozóként maga a rettenet. Semmilyen extra hidratálás és csodaalap sem tud segíteni rajta. Fél szempillantás alatt megszárad, eldolgozhatatlan. Na de... akkor mire jó? - tettem fel a kérdést. :D Játékos alkat vagyok: összekevertem egy félarcnyi adagot egy csepp sárgabarackmagolajjal (épp az volt itthon, jó kis bázisolaj), és korrektor helyett próbáltam így ki, amúgy is világos lett volna a bőrömhöz az árnyalat. Ecsettel, kis felületen így el tudtam dolgozni, a mozgó szemhéjamat kiválóan világosította, és az amúgy alig látszódó alverde "Silky rose" szemhéjpúder egész jól megállt rajta, tartósan. Ez meglepett. Játéknak jó, de az is csak az erős idegzetűeknek. :DAlice83, köszi az ötletet! Kipróbálom vízzel. Megírom, sikerült-e. UpD: Kipróbáltam vízzel higítva. Kiválóan hígul (persze, a géles állag lévén...), de az illata/szaga eléggé megváltozik (legalábbis nálam; többször is kipróbáltam, ugyanaz a végeredmény). Szóval egy híg kence az eredmény, ami az eredeti állaghoz képest folyósabb, de nem árt vele gyorsan dolgozni, mert így is elég gyorsan szárad. Mivel vigyük fel? :D Ujjal nem egyenletes, a szivacs felszívja az egészet, korrektorecsettel kis felületeken, koncentráltabban egész jó, alapozóecsettel nagyobb felületen nagy az esély arra, hogy csíkos marad. A véleményem változott, gyakorlott kézzel nem lehetetlen vele a szép alapozás. Vékony rétegben kellemes, természetes hatást lehet elérni. Nem matt, nem is fényes, olyan mint amilyen "fényt" szoktak adni a gél állagú arckrémek. Nálam színezett púderrel szebb végeredményt adott, mint anélkül. Az átlátszó púderemmel (essence) valahogy nem passzoltak össze. Tartós azokon a részeken, amelyek kevésbé zsírosodnak... Felkerekítem 3 csillagra. :)