Testápolók

3.7
Hozzáadva 2020.05.26.by

coffeeandme

Limitált kiadás

A bio napraforgó és makadámdió olajat, növényi glicerint és bio sheavajat tartalmazó testvaj bio gránátalma-kivonattal gazdagon ápolja és tartósan hidratálja a kényeztetésre vágyó bőrt. Ajándékcsomag részeként kapható.

1699 Ft (szett)-tól

2019.11.07. 19:32

Azt hiszem, hogy kissé el vagyok maradva a testápolóim felhasználásával, illetve a vélemények írásával. Most, amikor már az új illatban jött ki ez a Get Cosy csomag, akkor írok ehhez a termékhez. Talán egy 4,5 hónapos babócával ez megbocsátható :-)Sűrűbb testvaj, ugyanakkor jól kenhető, szépen eloszlik a bőrön. Maradéktalanul és elég gyorsan beszívódik, jól ápol, szépen táplálja a bőrt. Az illata nem gránátalmás, inkább gyümölcsös, de nagyon kellemes. Egy nagyobb kiszerelést is elhasználtam volna szívesen. Egy szó mint száz, remek darab ez, és remélem, az utódja is ilyen jó lesz.

Utoljára szerkesztve: 2019.02.12. 08:37 - 2019.02.12. 06:37

A csomagolás csillagos ötös, a rózsás papírdobozt el is tettem, újrahasznosítva. A testvaj végre normalis méretű tégelyben van, csavaros tetővel, könnyen kezelhető. A testvaj vajra jellemzően kissé merevebb állagú, a test hőjére jól olvad, könnyen eldolgozható. Tartalmas, jól hidratál, a használata után érdemes pár percet várni, mielőtt ruhát húz az ember, kicsit lassabban szívódik be. Az illat kellemes, enyhe édeskés illat, amit azért is különösen díjazok, mert a karomra gyakran használok erősebb illatú, parfümözött prémium testápolókat, ez az alverdés pedig így ideális kiegészítés a deréktól lefelé lévő felületekre, nem veszik össze semelyik illattal. A téli időre nekem bevált, árban és minőségben is rendben lévőnek találtam.

2018.12.06. 20:31

Nem tudom miért váltott ki nálam allergiás reakciót. Bekentem vele este a kezem, és néhány perc után égni kezdett és piros lett a kezem mint a rák. Rohantam lemosni. Nekem ez kuka. Régebben az alverde termékekkel nem volt gondom, de mostanában több termékre is rosszul reagál a bőröm, úgyhogy erősen megfontolom hogy veszek-e még valamit ettől a márkától.