Ér annyit egy C-vitaminos szérum, mint egy C-vitaminos étrendkiegészítő?
siss
Az ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból származó nádcukrot tartalmazó pumpás hajápoló kifejezetten a száraz, fénytelen haj regenerálására szolgál. Selymesebb tapintást és természetes, egészséges csillogást kölcsönöz a hajnak. Vegán.
2021.03.01. 23:24
Nagyon szeretem az Alverde márkát, de ez valami botrányosan rossz, főleg ennyi pénzért... Hajmosás után “rendeltetésszerűen” használtam, de a hajam egyszerre keltett zsíros hatást, miközben a vége seprű lett. Fényt és puhaságot egyáltalán nem adott a hajamnak, sőt, összeragadt és száraz merev lett, inkább hajat mostam mégegyszer h mielőbb szabaduljak a szertől!
2020.02.05. 07:52
Az én vékonyszálú hajamra nem volt jó. Összetapadt és kemény lett.
Utoljára szerkesztve: 2019.03.30. 17:32 - 2019.03.30. 17:24
Hajmosás után már kis fújás, és a hajam szárítás után fényes lett. Az illata is kellemesen édeskés, de nem gyomorforgató. Szerintem könnyen túl lehet tolni, akkor viszont zsírosíthat, elég csak kevéske belőle. Balzsamot nem használtam előtte, az már lehet, hogy túl sok lenne. Így is egy picit fura tapintású lett a hajam, nem selymes, kicsit merev, mintha picit összeállna. Lehet sokat fújtam, majd még kísérletezgetek vele.
2018.07.19. 16:22
Kiváló termék, amit az is tetéz, hogy hiánypótló, tudomásom szerint nincs túl nagy választék a piacon ehhez hasonlóból. A szer hatása remek: puha, jó állású, jó tartású frizura, nem száll, nem esik össze, napok múlva nem zsírosít és a fejbőrt sem bántja ha véletlenül rákerül. A természetes hullámokat, göndörséget nekem kiemelte, és egyenesre szárítva is sokkal dúsabbnak látom ezzel a hajam. Mindezt nevetséges áron: pár száz forintért vettem, alig kell belőle pár spricckolás, egy életre elég.