Ér annyit egy C-vitaminos szérum, mint egy C-vitaminos étrendkiegészítő?
Theresia
Ápolja és finom illattal frissíti a hajat.
2017.01.06. 02:00
Nem tudom gyártják-e még de számomra ez a tökéletesen felesleges termék kategóriába tartozott.Semmit nem csinált a hajammal. Még csak az illata sem volt olyan hogy érdemes lett volna miatta használni.Kiöntöttem. Legalább a flakonja használható valamire.
2015.11.10. 17:03
Kellemes az illata és fel is frissíti a hajamat. Én elégedett vagyok vele. :)
2015.06.03. 09:14
A bolhapiacon jutottam hozzá, szinte nulla áron, ígyisúgyis megéri alapon. Az illata nagytatám egykori arcszeszére emlékeztet. Gyorsan és látványosan zsírosodó, vékony szálú hajam van, és ezen ez a szer sem segít. Ha három fújásnál többet nyomok, még rondán tapadnak is a tincseim. Kösz, de maradok a gyakori hajmosásnál.
2014.11.11. 12:08
Kifújás után kis ideig nagyon erős az illata, de aztán eloszlik, kellemes, de nem tolakodó illata lesz a hajamon. Hatása változó nálam: van, mikor tényleg ki lehet vele tolni 1-2 napot, van, amikor szinte semmit nem csinál. Ebből gondolom, hogy inkább valami hormonális dolog lehet a hátterében, ha ennyire össze-vissza teljesít. Összességében azért elégedett vagyok vele, de ha elfogy, nem veszem újra.
2014.11.09. 19:19
Ez az egyik olyan termék a fürdőszoba polcon, amivel nem tudok elszámolni saját magamnak sem, hogy miért vettem meg. Megtetszett a flakon? Vagy az elnevezés? Nem tudom. Érni nekem kb. semmit nem ér, a hajamat továbbra is csak egy alapos hajmosás frissíti fel - ez a permet sajnos nem. A megvásárlása hirtelen felindulásból elkövetett pénzkidobás volt.