zolabori
F30 (erős) UVA/UVB védelemmel, gyermekláncfű kivonattal, tisztán ásványi eredetű, vízálló
Az ásványi alapú fényszűrő védi az érzékeny gyermekbőrt. a széles sávú UVA/UVB szűrőrendszer és az E vitamin védelmet nyújt a káros napsugarak ellen, és segít megakadályozni a napfény okozta bőröregedést, valamint a pigmentfoltok kialakulását.
Nem tartalamaz szintetikus illatanyagot, színezéket, tartósítószert, ásványi olajokat, szilikont, parabéneket, és állati eredetű összetevőket. Kíméletességét bőrgyógyászati tesztek igazolják.
2015.04.22. 17:46
Nagyon nehezen találok olyan naptejet, amitől nem pattogzik ki a bőröm. Gondoltam, ez majd jó lesz. Hát sajnos nem. Egyszerűen úgy éreztem, megfulladok, miután felkentem. Egyébként valóban véd a leégéstől, de én képtelen vagyok megtűrni magamon.
2015.02.25. 20:21
Olvasom itt a véleményeket és hajam égnek áll... hahó, hallottatok már arról, hogy fizikai fényvédő?????? Szerintem nem, pedig itt a krémmánián is van róla egy bejegyzés: http://blog.kremmania.hu/2012/05/fizikai-fenyvedok-vendegposzt.htmlNézzetek utána a dolgoknak mielőtt kritizáltok!
2014.03.21. 14:27
Két éve vettem (remélem, még nem járt le), két nyáron használtam a szezon elején, úgyhogy egy ugyancsak Alverde testápoló lotionnal hígítottam. Így is jól el kell dolgozni, hogy ne maradjon fehér folt a bőrön, de a lényeg, hogy nem égtem le vele és mivel ilyen tömény, nagyon sokáig elég.
Utoljára szerkesztve: 2013.08.01. 08:37 - 2013.08.01. 08:36
Akinek ez nem jött be, nézze meg itt a daylong-ot, kevésbé ismert, pedig nincs benne piros összetevő, és nagyon jó, gyógyszertárban kapható vagy rendelhető. Használtuk egyik nyáron, aquaparkban voltunk, délidőben is napon, semmi színünk nem lett, egyszer kentük be magunkat érkezéskor! :D
2013.07.14. 12:15
Azért esett rá a választásom, mert natúr kozmetikum. Az illata tűrhető, szerencsére nem marad meg.Amikor megpróbáltam magamra kenni, akkor jött a fekete leves. Eleve borzasztó nehéz elkenni, aztán hosszas masszírozás után az ember többé-kevésbé sikeresnek ítéli a műveletet, és megpróbál vízbe menni. Onnantól kezdve én úgy néztem ki, mint akit lemeszeltek. Strandolás után bőrradírral le lehet szedni nagy részét, de egyébként nagyon ragaszkodó. Egyetlen előnye, hogy a fehér rétegen nem volt az az UV sugárzás, ami át tudott volna hatolni. Nem is barnultam szinte semmit, amíg használtam, pedig volt, hogy délben voltam napon.Illetve az emberen messziről látszik, hogy hol nincs bekenve a napozókrémmel, és lehet pótolni, mielőtt leég.Megfogott mindent, amihez csak hozzáért, de szerencsére mindenből ki tudtam mosni.Egy biztos, én nem veszek ilyet még egyszer.
2013.06.26. 07:52
A 8 hónapos babámnak vettem, és a Balatonon teszteltük. Tényleg minden hófehér lesz tőle, de nekem kijött ami a ruhára került (azért óvatosan kentem) és este le tudtuk mosni.Nem utolsó sorban jól véd - ez a legfontosabb! A babám bőre nem barnult, nem égett le, és semmi irritáció sem volt tőle.Azért valaki megsúghatná, hogy melyik az a kence ami u.ilyen károsanyag-mentes, véd és be is szívódik :)