Bőrproblémák: bőrproblémák and túlérzékenység

• Jojoba- és napraforgóviasszal
  • Vegán

2 árnyalatban kapható

2021.09.25. 12:38

Reggel kinőtt a szemöldököm felett egy katasztrófa. Tiszta piros volt, sebes, minden, le akartam vele fedni mert nem mertem így emberek köze menni. Legfedtem, de nagyon látszott hogy ott van, rosszabb volt mintha semmit nem kennék, nem mertem közel hajolni az emberekhez, mert nagyon latszott. Majdnem kidobtam mikor hazaertem.

2021.02.19. 16:10

A sötétebbet vettem meg kontúrozás céljából főleg az orromra, mert ott könnyebben dolgozok krém állagú termékkel. Arca úgy viszem fel, hogy a kezemre kenem fel először és onnan ecsettel az arcomra, nagyon krémes és leheletnyi színt ad, de a nagyon fehér bőrömre nekem ennél nem is kell több. Általában minimális bronzosítót is rakok fel rá, hogy így fixáljam, nekem teljesen jól működik, nem kopik le különösebben nap végére sem.

2020.05.11. 21:56

A sötétebb jó a legkókább tél végi, tavasz eleji színemhez. Igazából nincs sok bőrhibám, alapozót sem használok, de ennek elég csekély a fedőképessége. Egységesít, de ha már akad egy-egy erősebb folt, azzal nem tud mit kezdeni. A másik dolog, ami zavar, az az, hogy olyan lágy a bőr melegétől, hogy érzem a szemem alatt, hogy ott van, ezért ujjal naponta többször is elegyengetem, tehát lekopik. Egy próbának jó volt.