Dezodorok

2.8
Hozzáadva 2020.07.22.by

KamillaT

• Alumíniummentes krémdezodor
  • Ellenőrzött natúrkozmetikum értékes bio összetevőkkel
  • Véd a kellemetlen szagok ellen akár 24 órán át
  • Ápolja a hónalj bőrét
  • Frissítő bergamott és menta illattal

2020.09.13. 07:26

Környezettudatosság szempontjából odafigyelek, hogy kevesebb szemetet vigyek be a fürdőszobámba is. Ezért is esett a választásom a krémdezodorokra. Eddig a manna krémdeoját használtam, ami elképesztően jól sikerült egy termék lett. Viszont az ára irtó magas, így mikor megláttam ezt a DM-ben, megörültem, hogy talán ez is lesz olyan jó, és az ára is remek. Már a boltban bele szagoltam , és ekkor kellett volna ott hagynom. Erős, számomra büdös illata van. Túl erős a bergamott, és a menta is olyan, mintha teafaolaj lenne. A teljesítőképessége meg mint az illata, nagyon rossz! A szagokat nem elfedte, hanem még jobban felerősítette és jó büdös is voltam tőle. Az izzadás ellen semmit nem használt. Árban nem rossz kis termék lenne, nagyon sok van bene , sokáig elég. Ami ilyenkor persze nem éppen jó mikor nem vált be, és minél elébb szabadulna tőle az ember. 😅 De akinek bevált annak fantasztikus , hisz tényleg nagyon kevés elég a termékből, így sokáig elég. Én kb már 3 hónapja szenvedek vele, hogy elfogyjon. És hála égnek mára már elfogyott, így tudtam véleményt formálni a termékről.

2020.07.14. 11:18

Kellemes illatú, és állagú krémdezodor. Elsősorban az ára miatt esett rá a választásom, és amiatt, mert igyekeznék olyan deó alternatívát választani, amiről azt gondolom, hogy "környezet tudatosabb" és a bőröm se akad ki tőle. Elég sok bió deóval jártam rosszul, az alverde eddig mindig biztos választásnak tűnt.Szerencsére most sem kellett csalódni.Cuki, nem folyik ki, és kellemes krém állaga miatt hamar be is szívódik. Valóban jó a hatásfoka is (mint ahogy ígéri).

2020.05.25. 18:09

Nem vártam nagy csodát tőle, de gondoltam egy próbát megér. Sejtettem, hogy az izzadást nem fogja gátolni, csak a szagok semlegesítésére szerettem volna keresni egy jó deót.Hát abszolút nem semlegesíti, sőt még büdösebb lesz tőle az ember. Nekem ez csak pémzkidobás volt sajnos...

2020.05.13. 10:33

Műanyag tégelyben fehér krém. Illata kellemes citrusos. Hatékonysága: jó közepes. A használat következtében a krém belsejében egy kráter keletkezik, nem folyik össze a maradék. Nem rossz, de ha tényleg eredményes és biztonságos dezodorálást akarok, akkor nem ehhez nyúlok.

2020.05.01. 10:18

Ezt a dezodort nekem találták ki! Régóta vadásztam már olyan dezodorra, ami egyszerűen felvihető, nem kell perceket várni míg megszárad, és nem hagy foltot a ruhán. A golyós változatokat azért nem szerettem, mert lassan száradtak meg a hónaljamon, percekig felemelt karral kellett szenvednem. A spray változatokat azért nem kedvelem, mert ha belélegzem eldugul tőlük az orrom. Tettem egy próbát ezzel az Alverde krémdezodorral, és minden tökéletes!!! Egyből felszívódik, nem hagy foltot a ruhán, az illata kellemes, nekem tartós is, bár én sem vagyok izzadós típus. És ami még lényeges: mindezt alumíniumsók nélkül! Én ennél maradok!

2020.03.21. 03:31

Nekem nagyon nem vált be. Egy kevésbé szaladgálós napon sem használt, pláne nem munkahelyen. Pedig az illata kellemes volt.