Nagyító alatt: Eucerin Hyaluron-Filler Epigenetic szérum
Theresia
Terhességi csíkok kialakulása ellen.
2022.01.28. 13:20
Imádtam ezt a tusfürdőt, kellemes illata van, jól habzik, jó élmény volt vele a zuhanyzás. Hogy mennyit segített a várandósság során, nem tudom, mert másik termékeket is használtam.
2017.09.19. 10:44
A testvajjal együtt vásároltam, gondoltam együtt jobban kifejtik jótékony hatásokat.Szerencsére ennek nem olyan erőteljes az illata, viszont az állaga rettenetes. Akárhogy próbálom adagolni a fele mindig kicsúszik a kezemből.Kis mértékben szárítja is a bőröm, így ha elfogy nem fogom újra megvásárolni.
2017.06.20. 07:39
Nagyon nagyon szeretem ezt a tusfürdőt, imádom az illatát, a krémes állagát, kismamiként biztosan újraveszem :)
2017.06.03. 20:38
Leírtam a termélcsalád többi tagjánál is, hogy csalódás volt, de talán ez volt a legnagyobb. Borzalmas illat, híg, sikamlós állag, rosszul habzik, nem hidratál. Nem tudom másnak hogy volt, de én a tubist alig bírtam kinyitni, ha fejjel lefele tároltam. Ennek végképp semmi köze a striákhoz.
2017.04.02. 17:38
Olajos tusfürdőnek hirdették, és mivel Alverde, azt hittem, szuper lesz. illata kellemesen visszafogott, de iszonyatosan híg, szóval hamar fogyott. Ráadásul nem tapasztaltam azt, hogy kevésbé lesz száraz a bőröm.
2016.11.04. 21:20
Borzalmas... Folyik, csúszik és rendkívül büdös! Nagyon sok kell belőle egy fürdés alkalmával és nem is érzem magam a használat után tisztának és frissnek. Az ára sem a legjobb... Biztos, hogy nem használom többször!
A hidrokolloid tapaszok 8 órán belül segítenek enyhíteni a pattik pirosságát, gyorsítják azok gyógyulását.