Mostantól tényleg igazi dupe-ja lehet a méregdrága C-vitaminos szérumnak
francais
Q10 testápoló mangóvajjal és articsóka kivonattal minden bőrtípusra
2021.12.06. 18:03
Gusztustalan illatú,ragacsos,nem táplál normálisan.Inkább kidobtam.. big NO NO volt számomra.Hasonlít a dove testápolóihoz,nem tetszik sem az illata sem a tudása.
2019.11.30. 17:55
Az illata kellemes. Az összetevői rendben vannak. De még így is nagyvonalú vagyok a 3 csillaggal merthogy testápolót alapvetően ugye azért használ az ember, hogy ápolja a bőrét. Hát ebben pont nem teljesít jól. Nekem túl híg, amíg nem javítottam fel különböző természetes vajakkal és olajokkal akkor másnapra nagyjából olyan volt mintha nem is kentem volna semmit a lábamra. Így alapnak viszont jó volt.
2019.11.18. 12:56
Nagyon kellemes az illata, és érzékeny bőrre nagyon jó! Sajnos egy időben nagyon száraz volt a bőröm minden irritálta és viszketett, mióta ezt használom teljesen elmúlt!
2018.12.11. 13:44
Tökéletes nyári testápoló, az illata nagyon szuper! Vigyázni kell vele, mert folyós, de ha jól emlékszem könnyen beszívódik és nem hagy ragacsos érzetet.Sajnos mostanában nem láttam, remélem nyáron megint előkerül🤗
2018.07.27. 19:14
Jó illata van, de kb az ötödik használat után már inkább émelyítő. Nem igazán száraz a bőröm, csak azért kenem, hogy nyugodt legyen a lelkem, szóval nekem megfelelően hidratált. De tényleg folyós volt, és kicsit ragacsos is. Ajándékba kaptam, elhasználtam, de többet nem vettem ilyet. Vannak nála jobbak az alverde kínálatában is.
2018.07.17. 19:01
Jó az illata (ami sokáig megmarad), sokkal puhább lesz tőle a bőr, plusz natúrkozmetikum.Számomra nem kell több. :)