Ér annyit egy C-vitaminos szérum, mint egy C-vitaminos étrendkiegészítő?
Tvylvis
2020. limitált kiadású Meeresrauschen ajándékcsomag része
Frissítő testspray tengeri sóval és lótuszvirággal.
2020.10.01. 18:26
Ez egy ízlések és pofonok termék :) Nekem eleinte fura volt a pumpás kiszerelés, de most már kifejezetetten tetszik. Az illata is szimpatikus, de lehet az ősz miatt.Kellemes, tiszta illat, nyárra nem választanám. Ha kellően távolról fújom magamra, akkor nem ragad (én mindig így járok a testpermetekkel ha közelről fújom a bőrre, akkor ragacsos érzetet hagynak maguk után) és kellő ideig érződik az illata. Megvenném magában is.
Utoljára szerkesztve: 2020.08.24. 15:00 - 2020.08.24. 14:59
A trióból ez a teljesen hasznavehetetlen és felesleges termék. Mondjuk ezek a testpermetek eddig még amúgy sem tudtak a hatalmukba keríteni, időnként tettem velük egy-egy próbát, elfogyni azonban soha nem fogytak el. Ennél a csomagnál is gondoltam, hogy ez lesz majd a gyenge láncszem, de hátha. A nyár sem kényeztetett nagyon bennünket, ritkán volt olyan igazi forró, kánikulai nap, ami nekem a nyarat jelenti, úgyhogy ez sem kedvezett neki, hogy a szívembe lopja magát. Szóval visszatérve ehhez a testpermethez, az illat édeskés-púderes jellegű, én csak bőrközelből érzem. A hűsítő hatás a permet párolgásával jön, valóban érezni a frissülést. Utána a bőr viszont ragacsos lesz, mintha gyümölcslé folyt volna rá, nekem ez már inkább kényelmetlen, mintsem kellemes. A porlasztófejjel elégedett voltam, finom permetet porlaszt és a flakon is jól kézreáll. Soha nem vettem volna meg magában.