Szérumok, Kezelések

Alverde Men Hidratáló Fluid

4.3
Hozzáadva 2014.05.26.by

szegej

Gyorsan felszívódik, kellemes érzést biztosít anélkül, hogy zsíros nyomot hagyna. E-vitamin formulája, valamint a koncentrált teakivonat segítségével feszesebbé varázsolja a bőrt, védelmet nyújt a szabad gyökök ellen, valamint segít megelőzni a bőr idő előtti öregedését. Friss, mediterrán illata élénkíti a bőrt, természetes, élettel teli kisugárzást kölcsönöz. Borotválkozás után is használható.

Kiszerelés: 50 ml

2012.05.10. 20:02

Már az elején nem tetszett, de gondoltam adok egy kis időt neki és nem pontozom le... Sajnos pár hét után sem éreztem azt, hogy hűha... Az illata is olyan fura, meg egyszerűen azt érzem, hogy a bőröm sem vereget vállon, hogy ezt kenem magamra. Meg egyáltalán mi benne ez a sok alkohol? Mintha az illata is ezt sugallná.Olyan kevés férfi naturkence van, ötlete, javaslata valakinek?

2012.03.06. 15:47

Az én párom is imádja, már a sokadik flakonnal használja el. Nulla irritáció, kipattogzás (pedig hajlamos rá). Egy ideje már after shave helyett használja. Láthatóan feszesít, és simább az arcbőre. Az illatát meg én imádom.

2012.02.25. 12:22

Férjem nagyon szereti. :) Elég érzékeny a bőre, de semmi irritációt nem tapasztalt.Az illata is finom. :)