Így szabadulhatsz meg gyorsan és hatékonyan a pattanásoktól – Garnier Pimple Patch, a bőröd legjobb barátja (X)
A hidrokolloid tapaszok 8 órán belül segítenek enyhíteni a pattik pirosságát, gyorsítják azok gyógyulását.
Kata791
Az Alverde 2014-es Mix & Match limitált kollekciójának darabja.
A tokjában még 4 db Alverde Mix & Match szemhéjpúdernek van hely.
Az összetevők listájában az Alcohol utáni 4 összetevő esetlegesen szerepelhet a különböző színárnyalatokban.
3 színben kapható:
2016.02.15. 16:01
A kompakt miatt nem bánom, hogy megvettem, mert az Artdecoimat már nem tudom hova tenni :) A pigmentáltsága szerintem nagyon alacsony - pozitívum viszont, hogy nehéz vele bohóceffektet elérni, alkalmas építésre.
2015.05.16. 18:12
Leértékelve vettem meg egy rózsaszínesebb árnyalatát, azóta is nagyon szeretem, sokszor használom!
2015.02.23. 17:08
599 Ft-ért nem hagyhattam ott, főleg miután megláttam a kedvenc színemet pirosítókban (mályvás pinkes), szóval a Berry-t hoztam el.Legalább lesz helye a Beauty Box-ból kiszoruló Artdeco szemhéjpúdereimnek, meg talán 2-3 Manhattan is hánykolódik a kis műanyag fedelében.A teljes áráért nem vettem volna meg, mert pigmentáltság tekintetében azért küszködik kihívásokkal, de ennyiért megérte :)
Utoljára szerkesztve: 2014.05.15. 08:17 - 2014.05.13. 08:38
Csupa zöld összetevő, gyönyörű színek, nagyon praktikus tokkal, mindez 1799 forintért (ráadásul én 25% Joker kuponnal vettem). 30 Berry színben vettem meg, de valószínűleg még lesz más színem is belőle. A színnek amúgy semmi köze az erdei gyümölcsökhöz, mályvás-rózsaszínes, diszkrét szín. Közepesen pigmentált, építhető, teszterből nagyon selyemfényűnek tűnt, de egyáltalán nem fényes, és kicsit olyan krémesen púderes az állaga. A kollekció szemhéjpúderei ugyan annyira nem tetszenek mert mindegyik nagyon fényes és a színskála is elég egysíkú, úgyhogy azokból valószínűleg nem fogok venni, de az Artdeco szemhéjpúdereket is bele lehet tenni a tokba (igaz, az Artdeco-k kicsit kisebbek az Alverdéknél, így kis hézagok maradnak a tokban, szóval esztétikailag nem tökéletes így, de annyi baj legyen. :-) És még egy kis applikátornak/ecsetnek is van hely benne. Összességében szerintem nagyon jól sikerült darab. A tok jó masszívnak tűnik, nem nyílik ki könnyen, remélem a használat sem fogja koptatni nagyon zárját.
Május 23-24-én az MVM Dome ad otthont az év legnagyobb beauty eseményének.