Mostantól tényleg igazi dupe-ja lehet a méregdrága C-vitaminos szérumnak
siss
Selymesen lágy testápoló a bársonyosan puha bőrért
Az olíva értékes hatóanyagaival gazdagon táplálja és hidratálja a bőrt. A Görögországból származó olívaolajjal, olívabogyó- és olajfalevél-kivonattal, olívabogyó-koncentrátummal készült testápoló megóvja a bőrt a kiszáradástól, és óvja a bőröregedés látható jeleivel szemben. Vegán termék.
Utoljára szerkesztve: 2021.04.27. 13:12 - 2021.02.19. 09:58
jol esik kenni, issza a bor, de nem hidratal valami jol sajnos. kicsit furcsa az illata, de nekem inkabb jofele termeszetes/natur mintsem kellemetlen.
2020.08.22. 19:20
Közeli lejárattal féláron vettem, nekem bejött, tök gyorsan beszívja a bőröm, nem maradok ragacsos utána. Számomra az illata is teljesen rendben van.Teljes áron nem biztos, hogy megvenném, de ennyiért tökéletes.(Ja, és anyukám is vett, neki is tetszik.)
2019.09.09. 17:52
Jellegzetes mű-citrom illatú, inkább egy szúnyogirtó szagát idézi nekem, de hatékony és relatíve sokáig elég. Nem veszem újra, drága és annyira nem csodaszer, de elhasználom.
2019.08.17. 07:29
Felbuzdulva a szérum testvére hatékonyságán, egy dm-es portya alkalmával bedobtam a kosárba. Meglepően híg, halványsárga színű krém, nincs olyan erős citromos szúnyogriasztó illata, mint a szérumnak. A folyós állagához képest nem azonnal szívódott be, de még a türelmi időmön belül volt. Jóformán minden zuhanyzás után testápolóznom kell, mert azonnal feszül a bőröm, csak nyáron, a tikkasztó hőségben hagyhatok ki egy-egy alkalmat. A funkcióját betöltötte, elvoltam vele, elhasználgattam, de nem lett a testápolók Szent Grálja, és elég hamar elfogyott.