Száraz bőr: Miért alakul ki, és hogyan ápoljuk hatékonyan?
bandita
Nem tartalmaz szintetikus illatanyagot, színezéket, tartósítószert, ásványi olaj alapú és állati eredetű összetevőket
2024.02.17. 13:50
Jó erős citromos illata van, de nem műszagú. Jól habzik, jól tisztít, nem szárít.
2024.02.03. 15:50
Zseniális, hatalmas kedvenc lett! Nem volt eddig jellemző az arcomra, hogy pattanásos legyen, de vannak időszakok, amikor hatalmas, piros, gyulladt pattanások ütik fel a fejüket, amelyek amellett, hogy csúnyák, fájnak, sokszor hetek mire elmúlnak. Mesélték, hogy ez a szappan csodákra képes a pattanásos arcon, hát kipróbáltam. Nem túlzok, este megmostam vele az arcom és még azelőtt, hogy lefeküdtem volna már láttam, hogy lement a pirosság, 2 nap alatt pedig eltűnt az összes nagy pattanásom. Ráadásul, ahogy megmosom az arcom azon felül, hogy nagyon jó illata van, kellemes bársonyossá varázsolja az arcbőröm.Semmi mással nem fogom az arcomat tisztítani csak ezzel. Ez a szappan egy csoda.
2021.06.29. 14:08
Nagyon finom illata van, de inkább nyáron kellemes a használata. Nálunk karácsony környékén került elő, kevésbé passzolt a téli hangulathoz. Az illata nem tart sokáig a bőrön, és ahogy fogyott a szappan, úgy csökkent az illat intenzitása is. A kis darabkák benne néha karcoltak. Én nem tapasztaltam, hogy szárítana.
Utoljára szerkesztve: 2021.05.18. 20:54 - 2021.05.18. 20:54
Kedvenc Alverde szappanom, mindig van itthon belőle. Nagyon szeretem az illatát, igaz nem marad meg sokáig - de így nyugodtan viselhetek mellette bármilyen parfümöt. Egy teljesen átlagos szappan, de nem is kell többet tudnia.
2021.05.13. 10:53
Kézmosásra használjuk a második darabot és egyben az utolsót. Kicsit szárít, ezért nem minősítettem át fürdő-szappannak. Sajnos a gyakori használat nem tesz jót neki és hamar megnyálkásodik. Ekkor már nehezebb habzásra bírni. A szappantartó lyukacskái és rücskei, amik az ázást vannak hivatva elkerülni, telemennek a megpuhult szappanrészekkel. El lehet használni, de nem épp kedvenc.
2021.05.03. 10:19
Finom illatú kellemes kis szappan. Nagyon jó árban van és hatalmas Alverde fan vagyok:)