Kézkrémek

Alverde Sárgabarackos Körömápoló Krém

4.6
Hozzáadva 2020.04.09.by

jkrisztie2

Körömápoló krém száraz és töredezett körmökre

Segít intenzíven ápolni a berepedezett körömágybőrt, tápláló sárgabarack tartalmának köszönhetően. A krém gazdagon tápláló összetevői között szerepel a sárgabarack- és a szőlőmagolaj, a sheavaj és a vörös méhbalzsam.

2024.03.20. 13:22

Nekem nem is a körömágyammal szokott probléma lenni, sem a körmeimmel, hanem a körmöm feletti bőr szokott kirepedezni, hiába kenem tisztességgel a kezem egész állló nap... :) Eddig 3x használtam, és nagyon szépen rendberakta a problémás részeket, puha és egyenletes a bőr az ujjbegyeimnél is. Masszív, zsíros krém, de szerintem gyorsan beszívódik, finom az illata is. Ajánlom :)

2023.06.24. 19:51

Nem sok hasznát véltem felfedezni, ennél számomra kényelmesebb egy körömlakkszerű kiszerelés.

2023.01.28. 18:03

Itteni vélemények alapján vettem meg. Jòzsíros masszív krém, szuper illata van, olcsò és nem tudom, hogy használ-e vagy sem de elkenem. Újra nem veszem. Nem pontozom le mert ártani nem árt.

2022.12.15. 08:12

Csoda ez a kis krém, tényleg. A legendás Dior barackos körömápolónak kistestvére, nem mondanám, hogy gyengébben teljesít, viszont tized annyiba kerül. Egy kincs. Hiába sűrű, testes krém, könnyen beszívódik, még az egészen kemény és érdesen száraz bőr is pillanatok alatt felveszi, és megnyugszik tőle. A körömágybőröm télen gyakran kisebesedik a száradástól, és ez még akkor sem irritálja.

Utoljára szerkesztve: 2022.07.07. 17:40 - 2022.03.11. 22:46

Igazi drogériás kincs. Az esti rituálém lezárásaként, miután visszatettem az éjjeliszekrényre az aktuálisan olvasott könyvet, gondosan bekenegetem vele a körömágybőrömet és a körmeimet. Vannak időszakok, amikor ez a lépés kimarad, többnyire azonban szükségem van rá, a hideg levegőre érzékeny bőröm nem nyújt túlzottan esztétikus látványt, főként a téli hónapokban. Néha még rá is segítek azzal, hogy nyugtalan perceimben az ujjaimat piszkálom. Egy éjszaka alatt kifejti a hatását, reggel mindig ápolt, puha kezekkel ébredek. Rendszeres használat mellett pedig nemcsak a körmeim körüli bőrt szépíti meg, a körmeim is erősebbnek és fényesebbnek tűnnek. Nehéz, olajos krém, csínján kell vele bánni. Elég egy-egy apró pötty az ujjacskákra, és már lehet is krémezni. Finom barackillata van.

2022.02.08. 14:31

Ez tényleg egy csodaszer! Évek óta használom, mert rettenetesen száraz a bőr a körmeim körül és ahogy kiszárad, azonnal tépkedem. Csak ez a cucc tartja kordában. Nyáron kevésbé van rá szükségem, de télen elengedhetetlen. Remélem sose vonják ki a forgalomból.