Így szabadulhatsz meg gyorsan és hatékonyan a pattanásoktól – Garnier Pimple Patch, a bőröd legjobb barátja (X)
A hidrokolloid tapaszok 8 órán belül segítenek enyhíteni a pattik pirosságát, gyorsítják azok gyógyulását.
Theresia
Az alverde szempillanövesztő szérum természetes módon, szempillaspirál nélkül teszi hosszabbá és dúsabbá a szempillákat, így varázsolva igéző tekintetet. A minősített natúrkozmetikum nem tartalmaz szintetikus tartósítószereket, ráadásul kontaktlencsét viselők is használhatják.
2025.01.08. 13:41
Pillára és szemöldökre egyaránt használom. Dúsította és hosszította is a szálakat. Nekem ha belemegy a szemembe nagyon csíp. Én szerettem, de a szempillaspirálos változata mind állagban, mind eredményben sokkal jobb. (esetleg kombinálva)
2024.11.21. 13:21
Sokáig használtam, segített növeszteni a pillákat, viszont lepontozom mert annyira hatásos volt, hogy a szemtövemben is nőtt 3 szál szempilla......nem tudom velük mit kezdeni mert ha vágnám vagy kihúznám akkor vastagodna. Szóval minden nap úgy nézek ki, mint akinek csipa vagy szemfesték lenne ott. Nem örülök.
2024.11.05. 10:26
Néhány évente visszatérek hozzá, amikor rámjön a szempilla/szemöldök növesztési vágy. Inkább ápolónak mondanám, hogy a mindennapos szempillaspirálozás illetve esti sminklemosás utáni "traumákat" kipihenje éjszaka a szempilla a benne lévő olajoknak köszönhetően. Növesztő hatását még nem vettem észre, de ha ápol, nekem az is jó. A spirálos társával ellentétben nekem ezzel az a bajom, hogy belefolyik néha a szemembe, és csíp. Ezért csak 3 csillag.
Utoljára szerkesztve: 2024.12.29. 19:56 - 2024.08.09. 10:20
Semmiféle hatást nem tapasztaltam. Totális pénzkidobás. A ricinus többet ér.
Utoljára szerkesztve: 2023.07.25. 08:10 - 2023.07.25. 08:09
Nem sokáig használtam, mert szkeptikus voltam, de végül is elfogyott. Többet biztos nem vásárolnám újra, már csak azért sem, mert a környezetemben, akik használták hosszú távon, valamilyen kisebb szembetegséget kaptak. Nyilván nem bizonyítható, hogy pont ettől, de azért érdekes, hogy ugyanazzal a problémával fordultak orvoshoz. Sem ezt, sem hasonló terméket nem szeretnék használni. Abból gazdálkodok, amivel megáldott az élet. Koffeines spirállal használtam párban egyébként.
2023.04.04. 13:58
Sokáig próbálkoztam vele, de nem értem el változást. Aki szemöldököt, vagy szempillát szeretne növeszteni, annak ajánlom a ricinus olajat, este felviszed, reggel lemosod, 1 hónapon belül garantált a látványos változás. Ez a termék pénzkidobás. Az ár-érték arányáról nem is beszélve.
Május 23-24-én az MVM Dome ad otthont az év legnagyobb beauty eseményének.