jkrisztie2
Bach-virágterápia keveréket tartalmazó nappali krém
Az ökológiai gazdaságból származó napraforgó- és mandulaolaj csökkenti a fáradtság jeleit, gondoskodik a bőr optimális tápanyagellátásáról.
2020.06.19. 11:14
Kellemes kis krém,az illatát is szeretem.Gyorsan beszívódik,nem hagy ragacsos érzetet.Megfelelően hidratált a bőr utána.Sajnos nincs ránctalanító verziója,pedig azt is szeretném.
2019.11.28. 22:48
Összességében nagyon szeretem. Jól hidratál és gyorsan beszívódik. Az illata sem túl markáns. Nekem is hagyott egy kis zsíros érzetet maga után, de én a felére csökkentettem a felkent mennyiséget és így is tökéletesen hidratált zsíros utóérzet nélkül.
2019.11.09. 10:17
Kivonták a forgalomból azt a hidratálókrémet, amit eddig használtam, így próba szerencse alapon vettem meg ezt, látva a sok jó értékelést az Alverde termékekről és a kedvező árát. Megfelelően hidratál és gyorsan be is szívódik, zsíros érzet hátrahagyása nélkül. Reggel és este is használom, sminkelni is remekül lehet rá. Még nem használom túl régóta, de úgy tűnik, a pórusaimat se tömíti el, legalábbis egyelőre nem pattogtam ki tőle (ami nagy szó az én zsíros bőröm esetében...). A csomagolása is praktikus. Emellett szerintem az illata is nagyon finom, engem a citromos-túrótortás Oikos joghurtra emlékeztet :D
Utoljára szerkesztve: 2019.07.21. 06:18 - 2019.07.20. 13:28
Kipróbálásra vettem, mivel olyan sok jó vélemény születik itt az Alverde-s krémekről. Egy átlagos krém, nem is vártam tőle csodát, sok jó és egy kevés rosszabb összetevővel. Van egy enyhe illata, ami hamar elillan, nem zavaró.Egyszerű a csomagolása, ami nem baj, hiszen úgyis kukában végzi. (Rossz érzésem van mindig a drágább üvegtégelyek kidobásakor.) Előny, hogy tubusos, így akár utazáshoz is praktikus lehet.Megfelelően hidratál és nem okozott semmilyen irritációt. Nem rossz eredmény! Smink alá is teljesen megfelel, azaz nem tudok és nem is akarok rá rosszat mondani.Hogy újravenném-e? Azért nem, mert ebben a kategóriában számtalan krém van még, amit nem próbáltam.
2019.03.09. 17:06
Ez is nagyon jó, úgy mint az éjszakai változata. Nekem maradéktalanul beszívódik, és nem lesznek száraz részek utána az arcomon, ha esetleg alapozót, vagy púdert teszek fel. Imádom, ez a jelenlegi kedvenc nappali krémem!!
2018.12.05. 17:25
500 forintra volt leértékelve a dmben, így gondoltam kipróbálom. Én nem nappalra használom, hanem este, mivel tényleg egy nagyon picit zsíros, de nekem pont annyira, amennyire kell. Elégedett vagyok vele, szuper kis krém, semleges illata van, és könnyű eldolgozni.