Testápolók

4.3
Hozzáadva 2018.09.28.by

siss

Limitált kiadás

Nyugtató testápoló száraz bőrre bio matcha és fehér teával. Gyorsan beszívódik és selymes, puha bőrt eredményez. Könnyű és krémes formula shea vajjal. Vegán termék.

2019.11.07. 19:37

Klasszikus Alverdés zöld illat, már több limitált kiadás is volt ilyen. Ezt én nem bánom, nekem kifejezetten tetszik ez az irány. Jól kenhető, könnyed testápoló. Maradéktalanul és gyorsan beszívódik, rendszeres használattal jól hidratál. Kifejezetten szívesen használtam, főleg nyáron.

2019.07.01. 23:11

Nagyon könnyen beszívódik, jól hidratál. Kézkrémnek is gyakran használom mert nem hagy zsíros érzetet. Az illata szintén kellemes.

2019.05.23. 19:23

Az illata nekem is joghurtos, de valami behatárolhatatlan, finom, lekváros, gyümölcsös beütéssel.Számomra az állaga is jó. Könnyen kenhető. Hidratál, bár nekem nem problém@s a bőröm.

2018.11.03. 01:09

öllég mérges vagyok magamra, hogy megint az orromnál fogva -szó szerint- vezetett egy testápoló. mert jó illata van, valahol a stracciatellás joghurt és a pötidanon-danonínó (nem tudom hogy hívják mostanában) között, de persze az összetevőket meg elfelejtettem megnézni a boltban. elég sok alkohol van benne, plusz szójaolaj-alapú, amivel mondjuk semmi baj, csak akkor miért sheavajjal reklámozzák? amúgy a jó illata mellett gyorsan felszívódik és ... és ennyi a jó az egészben. a rossz meg az, hogy hagy egy fura réteget a bőrön pár óráig, a hidratáló hatása meglepően kevés, az illata sem tartós. szerintem asztali kézkrém lesz belőle, mert ahhoz a felszívódása megfelelő, de újra nem veszem.