Theresia
Limitált kiadás
2015.09.03. 15:38
Mivel láttam, hogy nagyon száraz bőrre való, engedtem a hívó szavának, de arra jutottam, hogy ezek a limitált kiadások valahogy sosem olyan jók, mint a shea-vajas makadámdiós (a citromfüves-verbénás mondjuk nem volt rossz). A mandarinosnál magyarázta, hogy csak simán száraz bőrre való, de ettől ugyanazt vártam, mint a makadámtióstól, csak más illatban, és nem kaptam meg. Nem rossz azért, bár az illata is kicsit túl édeskés nekem néha, és beszívódni se szívódik be olyan maradéktalanul, úgyhogy időbe telik majd, mire elfogyasztom.Ami nem romlott el, ne javítsd meg, maradok a makadámdiósnál és nem kísérletezek inkább.
2015.03.14. 12:41
Az illata miatt nem lett a kedvencem, elég ritkán használom. Viszont hamar beszívódik és a kiszáradt bőrt rendbe teszi.
Utoljára szerkesztve: 2015.01.05. 09:49 - 2014.12.05. 08:27
Update: most nagyon hamar beitta a kiszáradt bőröm, lehet hogy csak ilyenkor használ? Felpontozom, mert lassan megbarátkozunk...Még nyár végén szereztem be, nagyon reménykedtem, hogy szeretni fogom, mint az első testvajamat, de nem vált be. Az illata elsőre tetszett, de később tényleg átcsapott valami savanykásba. Pedig annyira szeretni szoktam a bogyós illatokat, ez viszont mellé... A hatásával sem vagyok megelégedve, a meleg időre fogtam sokáig, hogy olyan "sok", de most a kiszáradt kezeimen sem szívódik be, még fél óra alatt sem, és filmréteget hagy. A lábamra talán elhasználom, mert ott az illata sem bánt. De nagyon csalódtam, hogy testvaj létére ennyire nem hatékony.
2014.11.26. 21:47
Sokáig megmarad az illata, a minősége pedig a szokásos Alverde testvaj. Télen must-have!
2014.10.24. 21:48
Fú, hát nekem se jött be az illata, szerintem is büdi, a sárgadinnyéssel is így jártam... Maradok a makadámdiósnál, az örök <3
2014.10.23. 09:47
Nagyon finom illata van, a végtagjaim száraz bőrét nagyon szépen helyreteszi, még úgy is, hogy csak hetente egyszer használom borotválás után. Nagyon kiadós, sokáig elég, egyértelműen 5 csillagos.