Húsvétolás Lush módra – vidám csibék, mókás nyuszik lepték el a Lush polcait
lupelupe
Az alverde narancsvirág-sheavaj testápoló vaj bio makadámia-, olíva- és szójaolajjal, valamint bio sheavajjal* gazdagon ápolja és hosszantartóan óvja a bőrt. A gondosan válogatott összetevők, mint a bio narancsvirág-kivonat és a glicerin tartósan hidratálják bőrét és selymesen sima érzetet kölcsönöznek neki.
Nem tartalmaz mikroműanyagokat és vízben oldódó tisztán szintetikus polimereket. Klímasemleges termék és csomagolás.
2023.05.13. 17:00
Első tégelyt használom, nagyon meg vagyok elégedve vele. Az illata kellemes, nem tolakodóan, de érezni a narancsot. Lábamra, karomra használom, a bőrömet jól hidratálja. Újra megvásárolom.
2023.04.03. 07:50
Kedvenc testápolóm. Finom az illata, jól hidratál, összetevői is elég jók, ár-érték arányban a legjobb.
2023.01.17. 09:11
Nagyon szeretem ezt a shea vajas testápolót, mert nagyon jól ápolja a bőrömet, nem irritál, és zsírossá sem válik tőle. Hamar felszívódik.
Utoljára szerkesztve: 2024.08.24. 19:16 - 2022.07.14. 15:49
Reménykedtem, hogy olyan lesz az illata, mint régen a mandarinos-vaníliás tusfürdő volt. Sajnos nem olyan, de azért kellemes, citrusos illata van. Hatása pont olyan mint az Alverde testvajaké. Lábkrémnek is ideális . Nyári finomság!