Tusfürdők

3.6
Hozzáadva 2016.05.17.by

csaktom

Limitált kiadás

Tusfürdő-szörbet cukorból és kókuszból származó gyengéd felületaktív anyagokkal, organikus mangó- és citrom.kivonattal, hogy frissen és gyümölcsösen kezdődjön a nap!

€1.45-tól

2017.02.05. 19:37

Pattanások (acne)

Hááát.. nincs sok tapasztalatom alverdés tusfürdőkkel, de ez borzalmas. Az illata engem irritál (pedig nem vagyok egy érzékeny leányzó) és abszolút nem habzik, ami miatt maximum két hét használat után elfogyott.Egyébként használható, csak azért na.. mégsem erre számít az ember lánya.

2016.10.04. 16:15

Vízhiány

Évek óta Alverde tusfürdőket használok, és eddig teljesen meg voltam elégedve. Sajnos ő az első kivétel: alig van illata, az sem nagy szám, egyáltalán nem habzik, és nagyon sok kell belőle, egyetlen pozitívuma, hogy natúr. :/

2016.07.31. 23:22

Kombinált bőr

Nehéz volt beszerezni (Pest, Belváros). Kb. az ötödik DM-látogatás után találtam csak pár darabot (egyet hoztam haza).Szerintem a rebarbarás jobb, de ez csak az én véleményem.Kellemes vele zuhanyozni és tényleg cukorka illata van, amiből mindkét gyümölcs azonosítható.Ár/érték arányban majdnem jó, de szerintem lehetne 400 forint is 500 helyett.A kókuszos-hibiszkuszos régebbi szulfátmentes tusfürdőnél úgy gondolom ennek erősebb az illata, de nem marad meg zuhanyozás után.Úgy vettem észre, hogy mintha ez a verzió kicsit szárított volna, vagy legalábbis néha vakartam a bőröm (pedig illatmentes testápolót és/vagy illatmentes babaolajat használok mellette, de azokat már régóta és nem irritálnak, akkor meg csak ez marad).Persze én ekcémás vagyok, tehát viszketek bizonyos termékek használata után.Pros:- szulfátmentes,- kellemes illat (tejszínes-gyümölcsös),- kellemes használni, mert krémes, finom.- nem csúszik le a testről.- jól lehet a testen oszlatni.- natúrkozmetikum.Cons:- gyorsan fogy (így meg annyira nem éri meg árban), és időben sem tart ki sokáig,- az illata zuhanyozás után már nem érezhető,- kupakra állítható, abba valamennyi belefolyik, a kádban is ügyesen kell kinyitni,- számomra ennek felejthetőbb az illata mint a rebarbarás-narancsosé,- nehezebb beszerezni, mint a másik verziót, de ez lehet, hogy másoknak nem probléma,- öt illatanyag van benne (szerintem ez sok).Én inkább a másik verziót ajánlom, mert nekem az jobban tetszett.

Utoljára szerkesztve: 2016.07.28. 21:08 - 2016.07.28. 21:07

Pirosság (rozacea)

Citromos Maoam, mangóval spékelve, kiváló illatpárosítás a nyári 40 fokos napokra. Krémes állag, élvezet vele a zuhanyzás, nem szárít, natúr, szerintem ennél több nem kell

2016.07.03. 09:38

Száraz bőr

Ezt szerintem nagyon eltalálta a márka (a rebarbarás társát is, de arról majd ott). Már a csomagolása is jókedvre derít, hát még az illata. Kellemes, nyári illat, nem tolakodó, nem mű, a citrusok mellett a mangó is jól kivehető. Nem tart hosszan az illat, én ezt nem is várom egy natúr terméktől. Mindemellett nagyon kellemes krémes állaga van, ami nem csúszik le a bőrről. Könnyen eloszlatható, és krémessége ellenére könnyen lemosható. Nem irritál, nem szárít (bár én nyáron is legalább kétnaponta használok testápolót). Abszolút ajánlom, jó termék.